EVERYBODY WORK

Met Everybody Work naar een inclusieve arbeidsmarkt

Jongeren aan het werk. Klinkt logisch. Maar voor veel jongeren is dit niet vanzelfsprekend. En dat terwijl ze bomvol motivatie en enthousiasme zitten. Dit is natuurlijk zonde. Everybody Work helpt. Hier staat de ontwikkeling en de weg naar werk van deze jongeren centraal. Met persoonlijke coachingstrajecten, als springplank naar een werkplek voor langere tijd. Want iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt.

Neem contact op

students working

Alle jongeren aan het werk

Everybody Work draagt bij aan die oplossing door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Deze jongeren willen zo graag, maar worden vaak niet gezien door werkgevers. Bedrijven weten niet altijd hoe ze met deze jongeren om moeten gaan, of denken dat ’t lastig is. Zonde, want zo gaat er veel talent verloren. Kandidaten met een arbeidsbeperking kunnen meer - veel meer - dan sommige werkgevers denken. Zeker met de juiste coaching en aanpassingen.

Coachgesprek

Wij de coaching

Tijdens Everybody Work gaan de jobcoaches zo’n jaar lang met de jongeren aan de slag. Door middel van coaching en trainingen ontdekken zij waar hun talenten liggen, wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Daarnaast helpen wij bij het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden.

De jobcoach blijft het volledige traject ondersteunen. Ook denken we zoveel mogelijk met jou mee om het tot een succes op de werkvloer te maken. Van het aanbrengen van aanpassingen op de werkvloer tot initiëren van leertrajecten met buddy´s. Allemaal voor dat ene doel: alle jongeren aan het werk in een inclusieve arbeidsmarkt.

barvrouw

Jij de werkplek

Dat doel kunnen we niet alleen behalen. Voor meer inclusiviteit op de werkvloer hebben we jou nodig. Wij kennen de jongeren. Jij de banen. Banen die hun talenten stimuleren. En, hoe meer bedrijven meedoen, hoe meer jongeren hun talenten benutten én hoe meer inclusiviteit op de werkvloer. Dus, help mee door met ons in gesprek te gaan en op jouw werkvloer een waardevolle werkplek aan te bieden. Alleen samen kunnen we het verschil maken.

Stichting 180, FNO & YoungCapital

In samenwerking met Stichting 180 zijn we onder de noemer Everybody Work gestart met een programma voor jongeren met een chronische aandoening. Hiermee dragen we bij aan Jongeren INC, een programma van FNO. Het programma is op 1 januari 2020 gestart, met als missie: alle jongeren met een chronische aandoening naar wens en vermogen mee laten doen in een inclusieve samenleving. Inmiddels vertegenwoordigd Everybody Work binnen YoungCapital alle jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Laat hier je gegevens achter

Weten wat dit traject voor jouw bedrijf kan betekenen? Of zeg je nu al volmondig ja, omdat je vindt dat alle jongeren een kans op een waardevolle werkplek verdienen? Laat hier je gegevens achter en een van onze jobcoaches neemt contact met je op.

YoungCapital verzamelt jouw persoonsgegevens om met jou in contact te komen over het Everybody Work-traject. Meer weten over hoe YoungCapital omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in ons privacystatement. Lees het in ons privacystatement.