WE GIVE FUTURE

PROUD SPONSOR
Jonge talenten die het net even anders doen. Met een growth mindset. Daar associëren we ons mee. Daarom zijn we trotse sponsor van skateboardster Candy Jacobs, top-kiteboarders Kevin Langeree en Lasse Walker, en Team Para Atletiek.

TEAM PARA ATLETIEK
Introducing: Fleur Jong (mede-oprichter), Marlene van Gansewinkel (mede-oprichter), Flip Breuer, Noelle Roorda, Nienke Timmer, Fleur Schouten en Joël de Jong. Zeven topatleten met hun eigen specialiteit en drive. Gesteund door hun coach en mede-oprichter Guido Bonsen en een team van professionals, die hun ambities nóg verder laten reiken. Dat is Team Para Atletiek.

Een groep die blijft groeien, letterlijk en figuurlijk. Om zo mensen met een handicap te inspireren, motiveren en activeren. Maar ook nieuwe perspectieven te bieden, en zo de maatschappij inclusiever te maken. Op weg naar de waardering die ze verdienen. Het is een droom die ze elke dag waarmaken en ze morgen weer een stap verder brengt.


Van beginners tot wereldkampioenen: Team Para Atletiek strijdt voor iedereen. Een plek waar dromen en ambities een hoofdrol spelen, maar niet alles draait om medailles. Het gaat om het verhaal achter die plakken. Het onmogelijke mogelijk maken. Een voorbeeld zijn voor anderen. Laten zien dat een glansrijke toekomst voor iedereen is weggelegd. Jezelf telkens weer vooruit pushen. Try to be better than yesterday.

Die mindset heeft ondertussen een heel team aan topsporters bij elkaar gebracht. Met vele anderen in de startblokken om zich aan het rijtje toe te voegen. Op weg naar records, titels en Olympische plakken. Maar vooral om een nieuwe generatie aan para-atleten te laten opstaan. Meer weten? Check de video en laat je inspireren.

KEVIN LANGEREE, KITEBOARDER
Geboortedatum: 21 juli 1988
Geboorteplaats: Noordwijk
Start professionele carrière: 14 jaar
Bijzondere achievements: Eerste keer Nederlands kampioen: 14 jaar, freestyle-kampioen 2009, Big Air-wereldkampioen 2015, King of the Air in 2014, 2018 en 2019.

“Elk uur van de dag ben ik op het strand te vinden. Oefenen, oefenen, oefenen.”Kevin traint sinds zijn elfde onophoudelijk om de allerbeste kitesurfer ter wereld te worden. In de winter op het land, ’s zomers in het water. Op z’n veertiende mocht hij meedoen aan het NK. Zonder enige verwachting pakte hij de winst. “Ik had de smaak te pakken. In 2009 werd ik voor het eerst wereldkampioen Freestyle, en in 2014 King of the Air. Een droom die uitkwam.”

Z’n toekomstplannen? “Ik zou heel graag voor de vierde keer King of the Air willen worden. En m’n eigen bedrijf Reedin verder uitbreiden. Maar, het allerliefst blijf ik nog lang kiten op het hoogste niveau.” Lees meer via de linkCandy Jacobs

CANDY JACOBS, SKATEBOARDER
Geboortedatum: 12 juni 1990
Geboorteplaats: Tegelen
Start professionele carrière: 26 jaar
Bijzondere achievements: plaatsing Olympische Spelen Tokio, 3e plek in Dew Tour, openen eigen skatepark.

“Als je valt, direct weer opstaan en nog een keer proberen.”


Candy Jacobs

Candy kreeg vroeger van docenten te horen: het wordt niks met jou. Inmiddels gaat ze op haar skateboard de hele wereld rond. Dertien jaar was ze toen ze voor het eerst op een skateboard stond. Vanaf dat eerste moment was ze hooked. “Ik had geen skills of talent. Maar mijn doorzettingsvermogen brengt me ver. Ik kan prima acht uur lang dezelfde trick oefenen. Net zo lang op m’n bek gaan totdat het lukt.”

Wat haar dromen na de Spelen zijn? “Ik wil graag mijn skatepark uitbreiden. Ook ben ik aan het filmen met Birdhouse en Tony Hawk. Mijn documentaire komt in 2022 uit en wie weet ga ik voor de Spelen in Parijs.” Lees meer via de link.


LASSE WALKER, KITEBOARDER
Geboortedatum: 15 februari 1995
Geboorteplaats: Groningen
Start carrière: 20 jaar
Bijzondere achievements: 1e plek Red Bull Megaloop Challenge, 4e plek King of the Air.

“Spring in het diepe en kijk wat er gebeurt.”Lasse Walker

Lasse’s passie voor kiteboarden zat er al vroeg in. Leraren vertelden hem om meer te focussen op school, maar z’n droom op een profcarrière was groot. “Ik heb ontelbaar veel uren gestoken in trainen, wedstrijden kiten en het business-stuk uitzoeken. Maar het is het allemaal waard.”

In 2015 won hij z’n eerste internationale wedstrijd: de Red Bull Megaloop Challenge. “Dat gaf m’n zelfvertrouwen een megaboost, maar ook mijn bekendheid binnen de industrie. Met als resultaat: m’n eerste sponsorcontract.” Na een heftige val in 2016 kijkt-ie nu vol naar de toekomst. King of the Air worden, nogmaals de Megaloop Challenge binnenslepen en innovatieve manieren vinden om sprongen vast te leggen.

Hoek tot Helder

LEF, AMBITIE, ADRENALINE EN ENERGIE
Dat is wat wij gemeen hebben met deze sporters. In kansen denken, het altijd beter willen doen dan gisteren. Geen regels volgen, maar regels maken. Zonder het voor een seconde op te geven. Alleen zo worden grote dromen werkelijkheid. De leidraad in deze ambitie: een growth mindset. Iets wat Candy, Lasse, Kevin en heel Team Para Atletiek in overvloed hebben. Daarom supporten we ze, zodat ze nog hogere toppen kunnen bereiken.