YC Jongerenpanel

Inzicht geven in wat jij belangrijk vindt door simpelweg je mening te geven én kans maken op een cadeaubon van € 10,-. Het kan, door je aan te melden voor het YC Jongerenpanel. Wij sturen om de twee à drie maanden een onderzoek uit over werk, professionele ontwikkeling of het bedrijfsleven. Het enige wat jij hoeft te doen, is antwoord te geven op de verschillende vragen en stellingen.

Aanmelden

Vrouw met baret op

Geef jouw mening

Vertel ons hoe jij naar het werkende leven kijkt. Wat vind jij belangrijk? Wat mis je? Wat zijn jouw ideeën? Wij verzamelen jullie input en ideeën en brengen deze onder de aandacht. Zodat we er samen voor zorgen dat de toekomst van het bedrijfsleven matcht met de wensen en behoeften van jouw generatie en die erna.

Jongen met kin op handen

Hoe werkt het precies?

De inzichten uit de onderzoeken vertalen we - volledig anoniem, natuurlijk - naar statistieken en adviezen. Zodat wij dit makkelijk kunnen delen met werkgevers, politici en media en we ook onze eigen diensten kunnen verbeteren.

En dat is niet alleen goed nieuws voor jouw future self. Want met ieder ingevulde vragenlijst heb jij een kans van één op vijf om een Bol.com cadeaubon van € 10,- te winnen.

Dus, ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij jouw mening delen? Geef je dan hieronder op voor het YC Jongerenpanel.

Meld je aan!

Door op aanmelden te klikken, ga je akkoord met je deelname aan het YC Jongerenpanel van YoungCapital en geef je YoungCapital Holding B.V. (KvK-nummer: 34199418) toestemming voor het opslaan van jouw gegevens. Je kunt op ieder moment de gegeven toestemming weer intrekken. In dat geval verwijderen we jouw gegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen via: marcom@youngcapital.nl. Hier kun je ook terecht met al je vragen over je deelname aan het onderzoek.