Geen studiekosten, wel baangarantie

Dit najaar lanceert YoungCapital de hbo-bachelor IT van de toekomst. Het collegegeld? € 0,-. Sterker nog: je krijgt werkervaring, een salaris en een volwaardig hbo-diploma voor softwaredeveloper. Je gaat vier dagen per week aan de slag bij grote, bekende bedrijven met vraagstukken van nu en straks. Je leert applicaties bouwen, database ontwerpen, programmeertalen en alles over het beveiligen van je IT-omgeving. Eén dag per week krijg je les in ons IT-lab in Hoofddorp van docenten die het bedrijfsleven goed kennen. Zo ben jij straks klaar voor banen van de toekomst.

Voor wie?

We hebben plek voor dertig ambitieuze studenten. Je bent een ondernemende doorzetter. Het maakt ons niet uit wat je achtergrond is of welke profielen je op school hebt gekozen, als je maar affiniteit hebt met IT. Na je aanmelding krijg je de kans te laten zien wat je in huis hebt tijdens onze selectiedagen. Ben je al begonnen aan een IT-opleiding? Dan kun je direct doorstromen op jouw niveau.

Waarom meedoen?

  • Je gaat aan de slag met echte projecten bij grote, bekende bedrijven.
  • Je verdient direct geld en hebt na afloop geen studieschuld.
  • Je krijgt les van de beste, geaccrediteerde deeltijd hbo-IT-opleider.
  • Onze studiecoach helpt je ook op de werkvloer.
  • Les van docenten die het bedrijfsleven kennen.
  • Ervaring en een gewild diploma: werkgevers staan straks om je te springen.

When do we start?

Dit najaar vinden de selectiedagen plaats. Tijdens een assessment kun je laten zien of je de juiste drive hebt om te worden toegelaten tot de YoungCapital Campus. Binnen een week hoor je of je kunt starten met de bootcamp op 1 november in ons IT-lab. Meer weten?

Bel mij op 0683804235, stuur een mail naar campus@youngcapital.nl of schrijf je nu in.

Irene Goemans Irene Goemans Projectmanager YoungCapital Campus

Schrijf je in
*
*
*