Het Tussenuurtje

Tussenuurtje regelt jouw ideale bijbaan, regeluhhh!

Alles wordt steeds duurder, maar geen stress. Wij fixen het voor jou, althans de ideale bijbaan! Flexibel naast je school of studie en ideaal te combineren. Zoek je iets als freelancer of juist in vaste dienst? Alles kan, YoungCapital heeft voor iedereen een jobba! Wat werkt, werkt.

Welkom bij onze favoriete baantjes!

Yooo gasten, we weten het, het studentenleven is zwaar. Maar wij hebben de oplossing! Op deze pagina hebben wij speciaal voor jullie de beste bijbaantjes uitgezocht. Begin te solliciteren dan!.

YC x HET TUSSENUURTJE 1

YC x Het Tussenuurtje 1

In deze aflevering verklappen wij welk baantje gratis bier betekent en hoe een baantje past naast je studie. Zelfs als je er twee doet!

check de aflevering
YC x HET TUSSENUURTJE 2

YC x HET TUSSENUURTJE 2

Een studieschuld aflossen, je huur betalen of de rest op pils trakteren: daarvoor moet je geld verdienen. Anti-sociale Jonas vertelt lovend hoe hij dit het liefst doet en Jesse onthult waar hij 200 uur voor zou moeten werken.

Check de aflevering
YC x HET TUSSENUURTJE 3

YC x HET TUSSENUURTJE 3

Er gaat geen week voorbij dat Lucas niet in de stad te vinden is. Daarvoor moet hij natuurlijk wél geld verdienen. Zijn belangrijkste voorwaarde voor zijn bijbaan is dan ook dat hij zijn tijd flexibel kan indelen en dus om het uitgaan heen kan plannen. Laat dat nou goed uitkomen met zijn baan als callcentermedewerker!

check de aflevering

Werken in de horeca tot in de late uurtjes

Na mijn ervaringen als MC op camping Dennenoord weet ik het zeker: doe mij het nachtleven maar! Ik hou van de chaos en de drukte en lekker op mijn benen staan in plaats van achter een computer aan een bureautje. Dus: wanneer kan ik beginnen?

Flexibel werken in een callcenter

Zoals jullie waarschijnlijk weten is een vast schema, zoals school dat heeft, eigenlijk niks voor mij. Ik bepaal zelf wel hoe en wanneer ik werk of studeer. Dus hoe relaxed is deze bijbaan! Je kunt flexibel werken vanuit huis of op kantoor. Dat lijkt me wel wat, bij elke vrijmibo ben ik aanwezig!

Beunen in het magazijn

Niet te veel gezeur of sociaal contact met onbekende mensen is wat ik zoek in een bijbaan. Lekker beunen in het magazijn met je oortjes in lijkt me daarom echt top. Chille collega's, beetje pakketjes verwerken én een lekker salaris. Dan hoor je mij niet janken hoor!

Ervaring opdoen in finance

Ik wil tijdens mijn bijbaan ook wat kunnen leren, jij ook? Nou check dan deze jobs ff. Zo leer je alles over contracten en het werken binnen en met grote bedrijven. En een groot pluspunt voor mij zijn de werktijden, die zijn vaak echt goed te combineren met studie!

Check ook deze podcasts

Nog meer baantjes?

YoungCapital heeft er duizenden.