Award winning company

Wij zijn een jong bedrijf dat overloopt van energie. Een internetbedrijf in hart en nieren, waar innovatieve concepten en ideeën tot werkelijkheid worden gemaakt. Niet voor niets zijn we sinds de oprichting van ons label StudentenWerk in 2000 uitgegroeid tot de grootste jongerenspecialist van de Nederlandse arbeidsmarkt.

We groeien snel, in omvang én in kwaliteit. Dat maakt ons niet alleen de meest innovatieve speler binnen de uitzendbranche, maar ook ver daarbuiten. Dat blijkt onder meer uit de prijzen die we hebben gewonnen, zoals de titel van National Public Champion 2016 van de European Business Awards, Nieuwe Kampioen in 2015, de Intercedent van het Jaar in 2014, onze nominatie voor de Erasmus Innovatie Award en het winnen van de LOEY (Leading Online Entrepreneur of the Year) Award in 2013.

Omdat we blijven groeien, zijn we altijd op zoek naar energieke mensen met dezelfde drive als wij. Mensen die willen werken bij een innovatief en toonaangevend bedrijf, waar ook ruimte is voor creativiteit en natuurlijk plezier. Een organisatie met een professionele en toch informele sfeer, waar de lijnen kort zijn.

Aandacht voor eigen talent

Om onze klanten het beste in jong talent te bieden, besteden we veel aandacht aan ons eigen talent. Daarom bieden we veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé erg belangrijk. Bovendien heb je bij ons toegang tot het grootste talentennetwerk van Nederland.

Actuele vacatures

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.

Tijdens hemelvaartweekend geld verdienen? Help YoungCapital Hoofddorp verhuizen

Talent Manager gezocht voor YoungCapital Professionals in Noord-Oost Nederland

Fulltime Recruiter gezocht voor YoungCapital Roermond

Fulltime Recruiter gezocht voor YoungCapital Maastricht

Medewerker Salarisadministratie gezocht bij YoungCapital in Hoofddorp

Bekijk alle interne vacatures

Social Media