Wij zorgen voor instroom van jong talent binnen de financiële sector

De financiële sector heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie doorgemaakt op het gebied van klantbenadering. Door de wereldwijde crisis is de focus steeds meer komen te liggen op klantbehoud, met name binnen de divisie particulieren.

Een klantgerichte instelling is nu belangrijker dan ooit, zowel in de bankshop als aan de telefoon. Om de juiste kennis op de juiste plek te hebben, is flexibiliteit van groot belang. YoungCapital kan én wil u hier graag bij ondersteunen.

Jonge talentvolle flexkrachten vinden hun weg binnen uw organisatie
YoungCapital is gespecialiseerd in het werven van jong en hoogopgeleid personeel, zowel voor parttime als fulltime functies. Doordat wij instroom genereren aan de onderkant van uw organisatie, bijvoorbeeld bij klantcontact of in uw bankshop, zorgen wij in een later stadium voor de doorstroom van deze jonge mensen binnen uw organisatie.


Alle gegevens bij de hand met onze compliancy-service
YoungCapital heeft veel ervaring met compliancy-regelgeving, zoals bij financiële instellingen. Wij hebben hiervoor een compliancy-service ontwikkeld ter aanvulling op de Pre Employment Screening (PES).

Dit houdt in dat wij gedurende vijf jaar de volgende gegevens van onze kandidaten voor u checken én bewaren in een zogenaamd e-dossier:

  • Registratie van een kopie van het ID
  • Controle van Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), inclusief vastlegging van de aanvraag
  • Controle van twee referenten van de medewerker en schriftelijke terugkoppeling van de controle aan de referent
  • Controle en vastlegging van de opleidingsachtergrond (diploma's etc.)
  • Voor zelfstandigen: controle van de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR)

Financieel personeel?
Wij bellen u

*
*
*
*