Werkgevers > Concept

Werven van starters en Young Professionals

De meeste organisaties werven en selecteren starters en Young Professionals via banenbeurzen, jobboards, studieverenigingen en social media. Dit zijn uitstekende wervingsinstrumenten, maar in de meeste gevallen bereik je als organisatie niet 100% van de doelgroep. Daarnaast zetten de meeste arbeidsmarktconcurrenten deze instrumenten ook in.


U krijgt toegang tot de grootste studentendatabase van Nederland

YoungCapital heeft exclusief toegang tot de grootste online (studenten)database van Nederland met een bereik van 1.057.616 actieve profielen. Als zusterorganisatie van StudentenWerk heeft YoungCapital een systeem ontwikkeld dat talentvolle kandidaten volgt in hun carrière-ontwikkeling tot het moment van afstuderen.

U kunt via ons netwerk als eerste in contact komen met talentvolle kandidaten nog voordat deze afstuderen.


Uw vacatures bovenaan in Google

Onze inschrijvingen komen niet vanzelf, ons online marketing team is gespecialiseerd in zoekmachinemarketing. Met een team van zoekmachinespecialisten en speciale software zorgen wij ervoor dat uw vacatures online vindbaar zijn zodat potentiële kandidaten direct op uw vacatures kunnen reageren.

Hoe hoger uw vacatures gerangeerd staan in de zoekresultaten van Google, hoe meer potentiële en relevante kandidaten op uw vacatures solliciteren.


Hoe wij werken

YoungCapital heeft 2.048.855 kandidaten in haar database en een ervaren recruitment team dat uit deze 2.048.855 kandidaten de juiste matches selecteert voor uw organisatie.

Door deze aanpak kunnen wij de beste en meest geschikte Young Professionals voor onze opdrachtgevers selecteren en helpen wij studenten bij de eerste stap in hun carrière.

Wilt u meer weten over ons recruitment proces? Bekijk hier ons uitgebreide recruitmentproces.


Op zoek naar
Young Professionals?
Wij bellen u

*
*
*
*