Contact / Vestigingen > Uitzendbureau Haarlem

Uitzendbureau Haarlem YoungCapital

Uitzendbureau Haarlem

Grote Houtstraat 176
2011 SZ Haarlem
Tel: (+31) 023 - 512 3030
E-mail: haarlem@youngcapital.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier online uw route of download de routebeschrijving

Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital Uitzendbureau
Haarlem voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

023 – 512 3030


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in


Ons uitzendbureau in Haarlem

Zoek jij parttime of fulltime werk in Haarlem? Of ben je nog aan het studeren en zoek je een bijbaan die je met je studie kunt combineren? Maak dan eens afspraak bij ons uitzendbureau in Haarlem. Dan gaan we met elkaar in gesprek over jouw wensen en zoeken we naar de vacature die perfect bij jou past. Samen kunnen we er dé vacatures uitpikken die je zelf misschien niet direct had gevonden.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Haarlem?

Heb je een commerciële studieachtergrond en zoek je een mooie startersfunctie binnen dit vakgebied? Dan ben je bij ons uitzendbureau in Haarlem aan het juiste adres. In Haarlem en omgeving zijn er veel mooie vacatures in commerciële richting. Niet alleen voor starters, maar ook voor young professionals en studenten die nog een leuke bijbaan zoeken. Zo kun je naast je studie parttime aan de slag als verkoopmedewerker bij een van de leuke winkels in het centrum van Haarlem. Schrijf je vandaag nog online in om op een functie te kunnen solliciteren. Klik hier om te kijken welke vacatures in Haarlem openstaan en solliciteer er vandaag nog op!

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Haarlem

Wil je een afspraak maken bij ons uitzendbureau in Haarlem? Dan verwelkomen we je graag! Ons kantoor is gevestigd in het prachtige centrum van Haarlem, aan de Grote Houtstraat 176 boven de Albert Heijn. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in de parkeergarage Houtplein. Met het openbaar is onze vestiging ook prima te bereiken. Vanaf het centraal station van Haarlem kun je de bus nemen of een stukje gaan lopen, wat door het mooie Haarlem zeker geen straf is. Dus zoek je een leuke parttime of fulltime baan? Kom dan zeker eens langs bij ons uitzendbureau in Haarlem. Je bent altijd welkom!

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Haarlem op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.