Over YoungCapital: Onze band met de doelgroep

Wij kennen onze doelgroep
Wij investeren in het opbouwen van lange relaties, want lange relaties leiden tot ijzersterke plaatsingen. De meeste jongeren schrijven zich bij ons in als ze net met hun studie zij gestart. Tijdens hun opleiding ontwikkelen zij zich met stages, vakantiewerk, bijbanen en tijdelijke fulltime banen.

Wij kennen onze kandidaten door en door. We bouwen een band met hen op, houden contact tijdens de opleiding, de eerste voltijdbaan en de jaren die volgen. Daarom weten zij ons altijd weer te vinden, ook voor hun volgende carrièrestap als young professional.


Kwalitatieve connecties
Onze database is niet alleen de grootste van Europa, maar ook de meest kwalitatieve. Jongeren houden misschien van een goede grap, maar één ding is zeker: zij nemen hun carrière bloedserieus. Hoe meer informatie wij hebben over hun, des te sneller we hen aan het werk kunnen zetten. Daarom geven zij ons bij hun inschrijving alle nodige informatie over opleiding, werkervaring, nevenactiviteiten, vaardigheden en competenties. En houden zij hun informatie zo goed mogelijk up to date.


Dagelijks contact met de doelgroep
Wij staan dagelijks in contact met ruim 30 duizend kandidaten. Op basis van het online cv in onze database kunnen we groepen mensen selecteren, met specifieke criteria, zoals voormalige werkgevers, woonplaats, leeftijd of afstudeerdatum. Met een druk op de knop versturen we al deze kandidaten een link naar een passende vacature. De geïnteresseerde kandidaten solliciteren zelf online. Zo kunnen wij onze klanten altijd een pool aanbieden van jong talent dat niet alleen past bij het profiel, maar ook nog intrinsiek gemotiveerd is.

Op zoek naar
Young Professionals?
Wij bellen u

*
*
*
*