Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte!

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens

Direct inzetbaar personeel vindt u via YoungCapital

Bent u op zoek naar hoogopgeleid personeel dat snel en flexibel inzetbaar is? Dan is YoungCapital.nl uw recruitment partner.

Binnen 24 uur in contact met flexibel inzetbaar personeel
YoungCapital is dé marktleider in het uitzenden van studenten, afgestudeerden en young professionals. Bij YoungCapital werven we onze kandidaten online en zien deze voor een persoonlijk gesprek op een van onze 24 regiokantoren. Na deze intake introduceren wij de kandidaten bij uw organisatie.

Uitzendkrachten die uw kosten verlagen
Onze studenten zijn als hoogopgeleide uitzendkrachten snel en flexibel inzetbaar op verschillende functie gebieden. Zowel parttime als fulltime. Ze zijn gemotiveerd, flexibel en daarnaast ruim 20% goedkoper dan vast personeel. Dat is de kracht van jong talent waarvan u slim gebruik kunt maken.

Waarom werken met YoungCapital?

  • YoungCapital is de specialist in het uitzenden van studenten, starters en young professionals;
  • YoungCapital heeft zowel parttime als fulltime personeel beschikbaar;
  • YoungCapital heeft binnen 24 uur kandidaten in heel Nederland beschikbaar;
  • Meer dan 18.330 bedrijven gingen u voor.

Personeel gezocht en benieuwd naar de kosten?
Zoekt u hoogopgeleid, flexibel en snel inzetbaar personeel en bent u benieuwd naar de kosten? Vul het formulier rechts van deze pagina in en u ontvangt een vrijblijvende offerte voor uitzendkrachten en/of vakantiekrachten. U kunt ons uiteraard ook bellen voor meer informatie op telefoonnummer 0800 - 666 0006 (7 dagen per week tussen 9.00 en 18:00 uur).

Slim, flexibel & snel inzetbaar personeel vindt u bij YoungCapital!Meer informatie?


Wilt u weten wat YoungCapital.nl voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met een regiokantoor of bel naar ons hoofdkantoor 0800 - 777 3331.