Wij maken van jou
een gewilde finance professional!

Wij maken van jou een gewilde financial!

Nu je (bijna) klaar bent met je hbo- of wo-opleiding. Heb je dit niet? Geen probleem, dan testen we je niveau.

Wij leiden jou in 1,5 jaar op tot klantgerichte financieel adviseur. Je gaat direct fulltime aan de slag en wij werken samen met jou aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Dit kun je verwachten!

  • Betaald Finance traineeship tot professional binnen de financiële dienstverlening.
  • Uitgebreide coaching en begeleiding door een talentmanager.
  • Een gaaf persoonlijk ontwikkelingsprogramma.
  • Ontwikkelen van je vakkennis door het behalen van noodzakelijke certificaten.

Dit is wie we zoeken!

Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak, met maximaal drie jaar werkervaring. Wat je exact hebt gestudeerd, vinden we minder belangrijk. Je oriënteert je op een carrière binnen de financiële dienstverlening en je weet van jezelf dat je beschikt over drie of meer van de onderstaande persoonlijke kenmerken:

  • Je bent servicegericht, supersociaal en kijkt met een frisse blik tegen processen aan
  • Je bent cijfermatig en analytisch sterk
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
  • Je bent gemotiveerd, ambitieus, ondernemend
  • Je bent flexibel en vindt reizen geen probleem

Hoe ziet het Finance traineeship eruit?

In de eerste maand doe je kennis op en behaal je jouw eerste certificaat. Daarna ga je aan de slag bij een klant. Omdat we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, hebben we een persoonlijk ontwikkelingstraject voor je samengesteld: De Reis Van De Held.

Tijdens trainingen van ervaren coaches en professionals ga je op zoek naar jouw unieke talent en wat er nodig is om dat talent volledig in te zetten. Zo word je de beste versie van jezelf.

Je hebt meteen zekerheid

Want je komt eerst in dienst bij YoungCapital. Wel zo fijn, want zo ben je zeker van een baan en heb je een professioneel bedrijf dat je helpt met je ontwikkeling. Na 1,5 jaar kun je kiezen of je in dienst wilt bij de klant.

Heb je vragen over het traineeship? Bel 020-3118290 of stel hier meteen je vraag

Stel hier je vraag
*
*
*

Zowel persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling

Tijdens het finance traineeship volg je trainingen en haal je gewilde certificaten, en word je een super klantgerichte adviseur.

Wheel of your professional future Tijdens het Finance traineeship volg je trainingen van ervaren professionals, die jou klaarstomen tot een professional binnen de financiële dienstverlening! Meer weten? Klik dan op een training hieronder. STARTED MULTICHANNEL CUSTOMER JOURNEY START-UPTOUR LEAN & AGILE GASTSPREKER CELEBRATE

Getting started

Bij de aftrap van het Finance traineeship heb je een meet & greet met jouw medetrainees. Door middel van een game maak je kennis met de financiële wereld en het toezicht hierop, vanuit het perspectief van De Nederlandsche Bank.

Multichanneling

Tijdens een telefoon- en webcamtraining leer je resultaatgerichte en professionele telefoongesprekken te voeren met de klant. Voor iedereen die succesvol en onderscheidend wil zijn in telefonisch of online contact met de klanten van jouw opdrachtgever.

WOW the customer

Ontdek tijdens deze training je persoonlijke WOW-factor. Tijdens deze training leer je de klant centraal te stellen en de klantbeleving te overtreffen. Zodat jij die 9+-ervaring kunt creëren voor de klant.

Customer journey

Een training waarbij het klantproces centraal staat. Welke reis doorloopt de klant binnen jouw organisatie? Wanneer ontmoet jij jouw klant en wat is de behoefte?

Start-uptour

Een kijkje in de toekomst van het bedrijfsleven.  Als trainee ontmoet je start-ups in de hippe B. Building in Amsterdam en ga je met hen in gesprek. Tijdens deze ontdekkingstocht doe je nieuwe ideeën op die je meeneemt naar je opdrachtgever. Zo kun jij innovatief zijn en geef je jouw opdrachtgever een ander inzicht op een uitdaging.

Lean en Agile

Introductie van de Lean and Agile-theorie. Door middel van een spannende game ontdek hoe je iedere dag nog slimmer, beter, efficiënter en effectiever kunt werken bij jouw opdrachtgever.

Gastspreker

Managers en directeuren uit de financiële dienstverlening nemen jou mee in de laatste innovaties en trends binnen de financiële dienstverlening.

Celebrate your next step

Je organiseert je eigen klantevent! Samen met jouw medetrainees ben jij verantwoordelijk voor een spetterend einde van jouw Finance traineeship. Je laat zien welke stappen je hebt gemaakt en hoe jij je tot professional hebt ontwikkeld.

Onze Finance traineeships

Start deze maand nog in het YoungCapital Finance Traineeship!

Start deze maand nog in het YoungCapital Finance Traineeship!

Ben jij net klaar met je studie en heb jij zin om lekker aan de slag te gaan? Vind jij het leuk om te werken, maar wil je ook graag doorleren en jezelf blijven ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen? Dan is het YoungCapital Finance Traineeship iets voor jou!

Lees meer

Verder ontwikkelen in sales? Wij zoeken een sales specialist Personal Banking!

Verder ontwikkelen in sales? Wij zoeken een sales specialist Personal Banking!

Heb jij werkervaring opgedaan binnen de sales of verkoop? Heb jij affiniteit met de financiële dienstverlening? Ben jij commercieel ingesteld en laat je je niet zomaar uit het veld slaan? En ben jij daarnaast ook nog klantgericht en een vind je het leuk om een netwerk op te bouwen? Dan ben jij...

Lees meer

Toe aan jouw 2e stap als financieel adviseur? Ontwikkel jezelf via YoungCapital!

Toe aan jouw 2e stap als financieel adviseur? Ontwikkel jezelf via YoungCapital!

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière maar wil je ook nog werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij het Trusted Advisor programma voor financieel adviseurs voor jou! Heb jij 1 tot 3 jaar werkervaring in een klantgerichte functie? Sta jij graag in contact met klanten en ben...

Lees meer

Young Professionals gezocht voor ons Finance Traineeship in Amersfoort/Arnhem!

Young Professionals gezocht voor ons Finance Traineeship in Amersfoort/Arnhem!

YoungCapital Finance Professionals is per direct opzoek naar trainees voor ons YoungCapital Finance Traineeship! Ben jij fulltime beschikbaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Woon jij in de regio van Amersfoort en/of Arnhem? Wil jij leren en werken tegelijk en jezelf ontwikkelen tot financieel...

Lees meer

Dit zijn bedrijven waar wij mee werken:

ALD Automotive
ABN AMRO
Nationale Nederlanden
Achmea
Stater
Rabobank

We hire character, we train skills

Heb je vragen over deze traineeships van YoungCapital? Wil je op de hoogte blijven van de startdata?
Neem dan contact op met Annemieke Schildmeijer, via 085-3031565 of stel hier je vraag.


Stel Hier je Vraag
*
*
*