Start je carrière
als IT-professional

Wij leiden jou op tot developer, informatieanalist of big data-specialist

Gaat jouw hart sneller kloppen van het bouwen van apps, websites of backend applicaties of ligt jouw interesse bij het analyseren van grote hoeveelheden data? Dat komt goed uit! Want via ons IT-traineeship kun je daar je werk van maken en direct aan de slag als developer, BI/big data-engineer of informatie analist.

Je behaalt je certificaten, doet werkervaring op bij interessante bedrijven en groeit uit tot een ervaren- en veel gevraagde IT-professional zodat iedereen jou in de toekomst gaat hunten.

Hoe ziet een IT-traineeship van YoungCapital Professionals eruit?

Zodra je met het IT-traineeship start volg je 6 tot 8 weken lang een intensieve opleiding en behaal je de officiële certificaten. Wij hebben een netwerk van honderden interessante bedrijven en gaan samen met jou bekijken welke bedrijven bij je passen.

Na de opleiding vindt het verdere opleidingstraject ‘on the job’ plaats. Je wordt gekoppeld aan een senior IT-professional die jou intensief begeleidt zodat je je ontwikkelt tot een volwaardige developer, bI/big data engineer of informatie analist.

Betaald IT-traineeship mét baangarantie

Als trainee word je vanaf dag één betaald. Tijdens de intensieve training (van zes tot acht weken) ontvang je een studievergoeding en zodra je bij de klant start, ontvang je een salaris.

Je solliciteert dus niet alleen voor een traineeship, maar ook direct naar jouw eerste baan bij een tof bedrijf. Dit traineeship duurt in totaal 2 jaar.

Voor wie?

Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma in een IT- of bètarichting op zak. Heb je dit niet, maar denk je wel de juiste kennis en motivatie in huis te hebben voor deelname aan het IT Traineeship? Solliciteer dan toch! Wanneer wij ook overtuigd zijn van jouw kennis en motivatie maak je kans alsnog uitgenodigd te worden voor het maken van een capaciteitentest en de eventuele verdere selectieprocedure. Het belangrijkste is dat je een carrière in de IT ambieert en van jezelf weet dat je beschikt over onderstaande persoonlijke kenmerken:

  • Je hebt sterke affiniteit met, én enige ervaring (in de breedste zin van het woord) in IT.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent communicatief vaardig en kan goed omgaan met anderen.
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wat je kunt verwachten:

  • Betaald IT-traineeship tot gecertificeerd developer, informatieanalist of big data-specialist
  • Uitgebreide training, professionele begeleiding en doorgroeimogelijkheden
  • Je behaalt gewilde certificaten
  • Een mooie start als IT-professional!
Heb je vragen over het traineeship? Bel 020-3118290 of stel hier meteen je vraag

Stel hier je vraag
*
*
*

Zowel persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling

Tijdens het IT-traineeship volg je trainingen en haal je gewilde certificaten, en word je developer, informatieanalist of big data-specialist.

Wheel of your professional future Tijdens het financial traineeship volg je trainingen van ervaren professionals, die jou klaarstomen tot een professional binnen de financiële dienstverlening! Meer weten? Klik dan op een training hieronder. PRESENTATIE CERTIFICAAT BEGELEIDING SOFTSKILLS FUNDAMENTALS TRAINING PRAKTIJKCASE

Train je softskills

Wat voor eerste indruk maak jij op anderen? Ben je introvert of extravert van aard? Heb jij een persoonlijke voorkeur om te beredeneren vanuit ratio of emotie? En presteer jij het beste in groepsverband of alleen? Tijdens deze training krijg je hier inzicht in.

Leer de fundamentals

In de eerste weken leer je de basis van het vak. Zo leer je in de Software Development Traineeships code schrijven in een specifieke programmeertaal. In het Big Data Traineeship leer je in de eerste weken alles over databases en data modelleren. In het Informatie Analist Traineeship leer je in de eerste weken verschillende methodieken voor systeemontwikkeling, probleemanalyse en vraagstellingen.

Theorie- en praktijktraining

Je volgt acht weken een intensieve training van klassikale lessen. Je leert de kneepjes van het vak door middel van theorie en praktijk.

Praktijkcase

Je gaat aan de slag met een case. Dit is een realistische opdracht voor een fictieve opdrachtgever. In het Software Development Traineeship bestaat dit uit het bouwen van je eigen software. In het Big Data Traineeship voer je een eigen data-analyse uit en in het Informatie Analist Traineeship werk je een eigen informatieanalyse uit.

Casepresentatie

Je presenteert je case als afsluitende opdracht aan je trainer en aan de recruitmentmanager van YoungCapital Professionals.

Behaal je certificaat

Heb je het IT-traineeship succesvol doorlopen en je certificaten behaald? Dan ben je geslaagd en klaar om aan de slag te gaan bij je opdrachtgever!

Begeleiding on the job!

Na deze intensieve trainingsperiode vindt de rest van je IT-traineeship verder ‘on the job’ plaats. Je wordt gekoppeld aan een ervaren senior, die je verder begeleidt tot professional.

Onze IT-traineeships

Start jouw carrière in de IT met ons traineeship en word Java IT-consultant

Start jouw carrière in de IT met ons traineeship en word Java IT-consultant

Aan de slag in de IT én werken voor klanten. Klinkt dat als een ideale combinatie voor jou? Kun je goed zelfstandig werken, houd je van afwisseling en ben je communicatief vaardig? Dan is de functie IT-consultant via ons IT-traineeship iets voor jou. Lees snel verder!

Lees meer

Gebruik jouw kritische blik in ons IT traineeship tot Software Tester!

Gebruik jouw kritische blik in ons IT traineeship tot Software Tester!

Zou jij jezelf omschrijven als kritisch, analytisch en communicatief vaardig? Wil jij leren hoe je software tot in de puntjes kunt testen en zo hoogwaardige producten kunt leveren? Lijkt jou het gaaf om een intensieve training aan te gaan over testing en een fundament te leggen voor jouw carrière...

Lees meer

NIEUW: Start met ons IT Traineeship en word Android Developer in Overijssel!

NIEUW: Start met ons IT Traineeship en word Android Developer in Overijssel!

Heb jij een passie voor software development en ben jij onlangs hbo- of wo-afgestudeerd in een IT- of bèta richting? Solliciteer dan nu, want op 22 mei start ons IT-traineeship tot Android Developer. Wij bieden je een intensieve training en baangarantie bij een snelgroeiende en innovatieve...

Lees meer

Start met het Java IT-Traineeship en word programmeur!

Start met het Java IT-Traineeship en word programmeur!

Heb jij een passie voor software engineering en ben jij onlangs hbo of wo afgestudeerd in een IT- of bètastudierichting? Solliciteer dan nu, want 22 mei start ons IT-traineeship tot Java programmeur. Wij bieden je een intensieve training en baangarantie in de IT. Interesse gewekt? Lees dan snel...

Lees meer

Start met ons IT-Traineeship en word Web Developer! (MEAN stack en AngularJS)

Start met ons IT-Traineeship en word Web Developer! (MEAN stack en AngularJS)

Ben jij onlangs afgestudeerd op hbo- of wo niveau en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de IT? In dit traineeship krijg je de mogelijkheid! Je voelt je door volgende dingen getriggerd: je vind het leuk om te programmeren in je vrije tijd en wilt hier je werk van maken; je vind het...

Lees meer

Dit zijn bedrijven waar wij mee werken:

Belastingdienst
ALD Automotive
Enalbe-U
KLM
GX-Software
Gasunie
BDO
Telfort
leaseweb
suitsupply

We hire character, we train skills

Heb je vragen over de IT-traineeships van YoungCapital Professionals of wil je op de hoogte blijven van startdata?
Neem dan contact op via 020-3118290 of stel hier je vraag.


Stel Hier je Vraag
*
*
*