Werken en leren
jouw persoonlijke ontwikkeling centraal

Wil jij werken en leren? Onze traineeships bieden een combinatie van werken en leren zodat jij kan uitgroeien tot een professional in Finance, Online marketing IT of Sales. Wat je exact hebt gestudeerd, vinden we minder belangrijk. Maar wat je uitstraalt op professioneel vlak, is onlosmakelijk verbonden met jou als persoon. Daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling in onze traineeships ook centraal. Wij bieden jou een combinatie van werken en leren zodat jij je kan ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Werken en leren

Wij koppelen jou tijdens je traineeship al aan een van de bedrijven die met ons samenwerken. Zo kun je werken en leren tegelijk. Je leert vakinhoudelijke kennis tijdens onze trainingen en doet ondertussen waardevolle praktijkervaring op. In ons grote netwerk van honderden bedrijven vinden we altijd een bedrijf dat bij jou past. YoungCapital en het bedrijf waar je aan de slag gaat, houden je voortgang scherp in de gaten. Door werken en leren te combineren ontwikkel jij je bijna dubbel zo snel!

Sunrise

Word de beste versie van jezelf

Als toekomstig professional telt jouw persoonlijkheid voor ons zwaarder dan je studieachtergrond. Een belangrijk onderdeel van ons traineeship is daarom De Reis Van De Held: een persoonlijk ontwikkelings-programma over vijf leadershipcompetenties. Je gaat op zoek naar jouw unieke talent en wat er nodig is om dat talent volledig in te kunnen zetten.

Zo word je de beste versie van jezelf en kost het je minder energie om meer voor elkaar te krijgen!

Trainee

Persoonlijke coaching

Professionele begeleiders en coaches van In-Venture hebben een speciaal lesprogramma voor De Reis Van De Held samengesteld.

Samen met je medetrainees volg je modules met verschillende ervaringsgerichte opdrachten. Tussen iedere module door voer je een individueel gesprek met je coach. Hier worden jouw voortgang en persoonlijke leerdoelen besproken en kun je terecht voor persoonlijke coaching en advies.

Sunrise

Life begins at the end of your comfort zone

Tijdens De Reis van De Held ontwikkel je vijf leadershipcompetenties:

Personal Development Wheel This is a wheel to explain the personal development steps a trainee recieves after working for YoungCapital Professionals. Empathie Social Skills Zelfbewustzijn Gedrag Motivaties

Empathie

Kun jij je goed verplaatsen in een ander? Empathie is een belangrijke eigenschap, zowel op het werk als in het dagelijks leven. Goed nieuws: je kunt het leren!

Social Skills

Nelson Mandela had het als geen ander. Wie de x-factor heeft, krijgt makkelijker en sneller dingen gedaan. Hoe manage je mensen om ze de juiste richting op te sturen?

Zelfbewustzijn

Wat zijn jouw talenten, zwaktes, waarden en ambities? Zelfkennis is een voorwaarde voor creativiteit, innovatie, verandering en succes.

Gedrag

Hoe reageer je in bepaalde situaties, en wat zijn de effecten daarvan en hoe kun je jouw gedrag positief beïnvloeden?

Motivaties

Wat beweegt jou om iets gedaan te krijgen? Misschien wel iets heel anders dan je in eerste instantie had gedacht!

We hire character, we train skills

Heb je een vraag over de traineeships van YoungCapital?

Stel jouw vraag hieronder of neem contact op met één van onze kantoren bij jou in de buurt.