Dit zeggen klanten over ons.

Referentie MatchQ | Human Capital Indicators

Hajo Valk, Owner at MatchQ | Human Capital Indicators


Goed, snel en efficiënt. Wat opvalt is dat ze eigenlijk zonder uitzondering ondernemend te werk gaan, denkend vanuit de mogelijkheden met een frisse kijk op zaken. Dit vertaalt zich over het algemeen naar een duidelijke praktische aanpak met goede resultaten. Daarnaast is het een leuke ploeg mensen. Ze gaan ervoor en dat stralen ze uit.

Referentie Hutten

Bart Hoex, Directeur HRM at Hutten


Het jonge team van gedreven en enthousiaste medewerkers gaat er voor om hun dromen en ambities waar te maken. Afspraak is afspraak en gedegen en snelle dienstverlening. Zeer klantgericht en altijd meedenkend in oplossingen. Prima partner om de snel veranderende arbeidsmarkt waarin de Y-generatie het arbeidspotentieel van de nabije toekomst is flexibel te benaderen. Visie, lef en service, een ijzersterke combinatie!!

Referentie AkzoNobel

Frank Suyver, HR Business Partner at AkzoNobel


Zelfs de meest kritische Managers wisten ze voor zich te winnen. Ikzelf vind het werken met het team altijd erg inspirerend. Ze denken met je mee, delen hun kennis en willen graag samen ontwikkelen. Leuk om mee te werken.

Referentie Workoptions B.V.

Bert Duisenberg - Senior Recruitment Consultant at Workoptions B.V.


Samenwerken: energiek, professioneel en snel !

Referentie NS Reizigers

Steven Kosterman, a.i. Manager Kwaliteit, Planning & Informatie at NS Reizigers


Al vanaf de eerste kennismaking verloopt de samenwerking erg soepel. Zo zijn zij als geen ander in staat om zich aan te passen aan klantwensen en processen, dit doordat men luistert naar de wensen en deze direct vertaald naar concrete acties.

Referentie ANWB

Aziz Z., Manager Operations at Gall & Gall


Prima club, vol enthousiaste mensen en weten op een goede wijze in te spelen en mee te denken over korte en lange termijn oplossingen voor de personeelsbezetting.

MatchQ

Joris V., Purchaser at ANWB


De tijdelijke medewerkers leveren prima kwaliteit en pakken zaken snel op. Telkens weer bewijzen dat de database, het netwerk en het enthousiasme van zeer grote waarde te zijn.

Meer informatie?
Wij bellen u

*
*
*
*