Ervaren en gemotiveerd winkelpersoneel

YoungCapital heeft jarenlange ervaring met de werving en selectie van shopmanagers en verkoopmedewerkers bij organisaties als KPN, La Place, V&D, Hi, Gamma, Paradigit, T-Mobile, Zara, Björn Borg, de Bijenkorf, DMG en Makro. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte over de specifieke eisen die gesteld worden in de branche en uitstekend in staat om geschikte medewerkers voor uw organisatie te werven.

Mike ten Mohmer - Storemanager bij Perry Sport

"Ik kies voor mensen van YoungCapital, omdat ze kwalitatief bij Perry Sport passen. Door de goede voorselectie steek ik de helft minder tijd in sollicitatiegesprekken dan normaal."

Mike ten Mohmer - Storemanager bij Perry Sport


Gespecialiseerde recruiters met retailkennis en ervaring
YoungCapital beschikt over een gespecialiseerde business unit waar dedicated recruiters met een retail-specialisatie uitsluitend retailpersoneel werven en selecteren. Wij werven zowel parttime als fulltime functies voor onze klanten.

YoungCapital is sterk in het werven van:

  • Shopmanagers
  • Verkoopadviseurs
  • Kassamedewerkers
  • Servicebaliemedewerkers

Ervaar het gemak van onze flexpools
Kent uw organisatie veel pieken en dalen in de weekenden en avonden? Dan is het belangrijk om hier snel op in te kunnen springen. Tijdelijke onderbezetting door vakanties, ziekte of drukte vangt u op door beroep te doen op onze flexpools.

U maakt daarbij gebruik van een vaste groep ingewerkte flexmedewerkers met retailervaring. Met ons online plansysteem PlanManager™ kunt u direct schakelen. Wij helpen u binnen enkele uren aan een ervaren vervanger. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale bezetting op de winkelvloer.

U zoekt retailpersoneel?
Wij bellen u

*
*
*
*

De Bijenkorf

Grootschalige werving en planning voor de Drie Dwaze Dagen


Lees hier de case...