Contact / Vestigingen > Uitzendbureau Rotterdam

Uitzendbureau Rotterdam - Dordrecht - Gorinchem - Capelle a/d IJssel YoungCapital

Regiokantoor Rotterdam

Westblaak 180
3012 KN Rotterdam
Tel: (+31) 010 - 307 4400
E-mail: rotterdam@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier online uw route of download de routebeschrijvingWerkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital uitzendbureau
Rotterdam voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

010 – 4110804


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in


Uitzendbureau in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een vacature in een bruisende stad? Kan jij niet wachten om parttime- of fulltime aan de slag te gaan bij een leuk bedrijf in Rotterdam? Of wil je liever naast je studie een bijbaan vinden? Dan zijn onze vacatures in Rotterdam geschikt voor jou! Voor veel functies kun je terecht voor een sollicitatiegesprek bij ons uitzendbureau in Rotterdam. Kom langs en wij helpen jou graag op weg!

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Rotterdam?

Ons uitzendbureau in Rotterdam heeft een heel breed aanbod aan vacatures. Wil jij aan de slag commercieel verkoper. Of kun jij als geen ander klanten tevreden houden? Dan kun je altijd bij ons terecht. Voor parttime-, fulltime of startersfuncties kun je ook bij ons YoungCapital uitzendbureau in Rotterdam terecht. Benieuwd naar wat we jou te bieden hebben? Bekijk al onze vacatures in Rotterdam hier op de website.

YoungCapital Rotterdam is zo te vinden

Vanaf Rotterdam Centraal is YoungCapital zo te vinden. Je hoeft maar een klein stukje te lopen en dan kun je ons uitzendbureau vinden onder het AD/Rotterdams Dagblad. Niet te missen dus! Mocht je even stoom willen afblazen na je sollicitatiegesprek. Het centrum van de stad is ook hartstikke dichtbij. Je kunt hier shoppen of lekker even lunchten op een leuk terras. Kom jij ook langs bij het YoungCapital uitzendbureau in Rotterdam? Wij zien jou graag tegemoet!