Vacatures in Bergeijk

Er zijn vacatures in Bergeijk gevonden.

Wil jij graag in een Noord-Brabantse gemeente werken die grotendeels bestaat uit natuur, maar waar ontzettend veel te doen is? Bekijk dan de vacatures in Bergeijk! Deze gemeente ligt vlak bij Eindhoven en de grens met België, en biedt veel mogelijkheden een baan te vinden én je te vermaken in je vrije tijd. Check alle openstaande parttime en fulltime vacatures in Bergeijk en solliciteer direct als je een leuke baan tegenkomt! Met je YoungCapital-profiel reageer je al binnen vijf minuten.

Werken in Bergeijk

In Bergeijk werken vooral veel mensen in de handel & horeca, de industrie en de bouw. Het toerisme is daarnaast ook belangrijk: jaarlijks komen meer dan 10.000 bezoekers naar Bergeijk, vooral om te genieten van de mooie natuur. Zij overnachten in het bekende bungalowpark De Kempervennen of in een van de vele andere accommodaties. Een leuke plek voor een bijbaan! Of ga aan het werk in een van de vele winkels of horecagelegenheden in de dorpscentra. De gemeente Bergeijk kent daarnaast verschillende bedrijventerreinen, waar onder andere veel bedrijven in de metaalindustrie zitten en bouwgerelateerde bedrijven. Ben je benieuwd welke vacatures we voor je hebben openstaan? Kijk snel verder, en solliciteer vandaag nog!

Bergeijk: genoeg te doen

In 2013 is de plaats Bergeijk verkozen tot een van de groenste dorpen in Europa, en dat is niet voor niets. Maar liefst 85 procent van de gemeente bestaat uit bos, natuur en landbouwgebieden. Een walhalla als je van de natuur houdt dus! Stap op je fiets of ga lekker wandelen als je niet hoeft te werken. Maar je kunt ook naar het op een na oudste openluchttheater van Noord-Brabant, De Hunnebergen, of naar een museum. Als je van uit eten gaan en dansen houdt, is Bergeijk een goede plek om te wonen en werken. Er zijn veel goede restaurants, gezellige cafés en discotheken. Bij het park De Kempervennen staat het Montana Snowcenter, waar je het hele jaar door in een overdekte hal op wintersport kunt gaan. Een superleuke gemeente om in te werken, dus!

Meer informatie