Vacatures in Bloemendaal

Er zijn vacatures in Bloemendaal gevonden.

Werken in Bloemendaal betekent werken vlak bij het strand van Bloemendaal aan Zee. Of misschien wel werken in een strandtent óp het strand. Maar de gemeente Bloemendaal, waartoe ook Vogelenzang, Aerdenhout en Overveen behoren, heeft nog veel meer te bieden qua vacatures en leuke banen. YoungCapital zet de openstaande vacatures, parttime en fulltime, graag voor je op een rijtje. Kijk snel of er iets voor je tussenstaat, en solliciteer vandaag nog!

Werken in Bloemendaal

Vooral in de zomer is veel werk te vinden op het strand. Werken met uitzicht op zee en na werktijd meteen een duik kunnen nemen: wie wil dat nou niet? Solliciteren maar, zouden wij zeggen! Ook buiten het strand zijn leuke organisaties te vinden waar je kunt gaan werken, naast natuurlijk een baan in een van de vele leuke winkels. Zo is het Openluchttheater Caprera landelijk bekend. Dat is meteen een leuke aanrader om ’s avonds na je werk heen te gaan. Daarnaast is vooral in Bloemendaal aan Zee een groot aantal horecagelegenheden te vinden, waar vanzelfsprekend vele werknemers nodig zijn, zowel parttime als fulltime. Zie jij het wel zitten om te werken in Bloemendaal? Check dan onze vacatures!

Vrije tijd in Bloemendaal

De gemeente Bloemendaal heeft veel aandacht voor sport en cultuur. Er is een groot aantal sportverenigingen, waaronder Hockeyclub Bloemendaal waar veel internationals van het Nederlandse hockeyteam spelen. Ook tennisclubs zijn er in overvloed. Naast dat je er natuurlijk kunt zonnen of surfen, worden in de zomer op het strand ook veel feestjes gehouden. Zoek je liever de rust op? Bloemendaal aan Zee is omringd door veel natuur, zodat je heerlijk door de duinen kunt struinen. Of wandel door het uitgestrekte Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar je zomaar een wild dier tegen kunt komen. Bloemendaal ligt vlak bij Haarlem en Amsterdam, dus een bezoek aan deze plaatsen is ook een kleine moeite. Bovendien kun je ook op zoek gaan naar vacatures in deze grote steden. YoungCapital helpt je graag met het vinden van een bijbaan of fulltime werk in deze regio!

Meer informatie