Vacatures in Borne

Er zijn vacatures in Borne gevonden.

Werken in de gemeente Borne betekent werken midden in het mooie Twente, vlakbij Hengelo en Almelo. Niet alleen in de gemeentelijke dorpen Borne, Hertme en Zenderen kun je dus op zoek gaan naar leuke banen, maar ook in omringende steden kun je naar vacatures speuren om je kans op werk te vergroten. Of je nu een bijbaan of fulltime baan zoekt, YoungCapital maakt je het zoeken naar passende vacatures gemakkelijk!

Werken in Borne

Als je wilt werken in Borne, heb je de meeste kans een baan te vinden in de transport, de bouw of de agrarische sector. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als heftruckchauffeur, logistiek medewerker, monteur of als vrachtwagenchauffeur, waarbij je producten bij verschillende winkels aflevert. Maar ook bijvoorbeeld naar commercieel medewerkers is veel vraag vanuit bedrijven, zowel parttime als fulltime. Is er op dit moment geen leuke vacature voor je in Borne? Zoek dan ook eens naar vacatures in Hengelo of Almelo!

Vrije tijd in Borne

Heb je leuk werk in Borne gevonden en ga je erheen verhuizen? Goed nieuws! Borne is in 2011 door Elsevier uitgeroepen tot beste woongemeente van Overijssel en stond landelijk op de dertigste plaats. Geen slechte plek om voor je werk naartoe te verhuizen, dus! Borne is omringd door veel natuur en ligt op de officiƫle Europese wandelroute E11. Dit wandelpad loopt van de grens tussen Polen en Litouwen tot aan Den Haag. Een deel van de plaats Borne is een beschermd dorpsgezicht en verder heeft het vele rijks- en oorlogsmonumenten. Wil je sporten? Er zijn allerlei verenigingen, bijvoorbeeld voetbal, theater, handbal en tennis. Wat betreft cultuur moet je in Hertme zijn: dit dorp heeft een openluchttheater. Twee jaarlijkse voorstellingen in deze plaats, het Afrikafestival en Hertme goes Latin, trekken duizenden bezoekers vanuit het hele land. Genoeg te doen na je werk, dus! Misschien een leuke plek voor een bijbaan?

Meer informatie