Vacatures in Cranendonck

Er zijn vacatures in Cranendonck gevonden.

Woon je in het zuidoosten van het land en ben je op zoek naar een leuke fulltime baan of bijbaan? Check dan bijvoorbeeld of er leuke vacatures openstaan in de gemeente Cranendonck! Cranendonck ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg en bestaat onder meer uit Budel, Budel-Dorplein, Maarheeze en Soerendonk. Je kunt ook zoeken naar banen in nabijgelegen plaatsen om je kansen op het vinden van leuk werk te vergroten. YoungCapital helpt je daar graag bij en biedt je een overzicht van alle toffe fulltime en parttime vacatures waar je op kunt solliciteren!

Werken in Cranendonck

In Cranendonck is aardig wat fulltime en parttime werk te vinden. Zo staat in Budel de Budelse Brouwerij. Dat belooft een goede vrijdagmiddagborrel als je daar gaat werken! De textielindustrie is in het dorp ook aanwezig, en in Budel-Dorplein staat de eeuwenoude Budelse zinkfabriek waar vele mensen werken. Budel heeft zelfs een vliegveld: Kempen Airport. Er is een divers aanbod aan banen in Cranendonck! Omdat de gemeente voornamelijk uit kleine dorpen bestaat, is de kans groot dat er niet altijd vacatures openstaan. Om meer kans te hebben op een leuke fulltime baan of bijbaan, is het slim ook naar werk te zoeken in omringende plaatsen. Breid je zoektocht naar een leuke baan bijvoorbeeld uit naar Weert, Valkenswaard, Nederweert of Someren!

Cranendonck: lekker buiten zijn

Buiten je werk om is er genoeg te doen in Cranendonck en omgeving. Zo kun je genieten van vele mooie bos- en natuurgebieden. Ideaal om lekker te fietsen of te wandelen of gewoon van de zon te genieten. Tussen Maarheeze en Soerendonk is Kasteel Cranendonck te bewonderen. Daarnaast is een uitstapje naar Weesp of Belgiƫ zo gemaakt. Benieuwd geworden naar de vacatures in Cranendonck? Bekijk alle vacatures voor fulltime of parttime werk op deze pagina en solliciteer direct op de baan die je aanspreekt!

Meer informatie