Vacatures in Dantumadiel

Er zijn vacatures in Dantumadiel gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Friesland? Dan is werken in Dantumadiel iets voor jou! Wij hebben de leukste vacatures in Dantumadiel voor je op een rijtje gezet. Dantumadiel is een plattelandsgemeente waar genoeg te doen en te beleven is! Het prachtige landschap van Dantumadiel is perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht, en ook op het water kun je je hier prima vermaken! Lijkt het jou wat om te gaan werken in Dantumadiel? Schrijf je dan nu in op onze site, en solliciteer meteen op de leukste vacatures. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan: de beste vacatures vind je bij YoungCapital!

Werken in Dantumadiel

Voor ontspanning zit je in Dantumadiel helemaal goed. In het open en ruimte landschap van de gemeente zijn genoeg leuke wandel- en fietsroutes te vinden. Ideaal dus als je even wilt bijkomen van je fulltime baan of parttime baan! Wil je Dantumadiel graag op een andere manier verkennen? Dan is een tocht met een kano of een fluisterboot zeker aan te raden. Vooral de Noardlike Fryske Wâlden (Noordelijke Friese Wouden) zijn een echt paradijs voor natuurliefhebbers! Dit vrijwel intact gebleven gebied is zelfs uitgeroepen tot Nationaal Landschap. Begin jij het liefst vandaag nog met werken in Dantumadiel? Bekijk dan nu onze vacatures, en solliciteer meteen!

Dantumadiel: een groene gemeente met een rijke historie

Ben jij ook gek op cultuur? Dan is werken in Dantumadiel echt iets voor jou! Dantumadiel kent een lange en rijke geschiedenis, vooral op het gebied van religie. In de gemeente stond vroeger het klooster "Claercamp", het grootste en belangrijkste klooster van Friesland. Rond het jaar 1000 werd de verdedigingstoren "Schierstins" in Feanwâlden gebouwd. Het is de nog enige overgebleven verdedigingstoren in Friesland. Deze toren is dan ook zeker een bezoekje waard! Ben jij al enthousiast geworden om te gaan werken in Dantumadiel? Neem dan een kijkje bij onze vacatures voor een leuke fulltime baan, parttime baan of bijbaan!

Meer informatie