Logistieke vacatures in Den Hoorn

Er zijn logistieke vacatures in Den Hoorn gevonden.

Woon jij in de omgeving van Den Hoorn en ben je op zoek naar een leuke vacature binnen de logistiek? Dan ben je op de juiste pagina beland. Bij YoungCapital hebben we veel logistieke vacatures in Den Hoorn openstaan. Zo kun je in Den Hoorn solliciteren op een functie als post- of pakketbezorger. Leuke banen die je prima kunt combineren met je studie en waarvoor je lekker veel op pad bent. Zo zie je nog eens iets van de omgeving en ben je de hele dag lekker actief bezig. Klinkt dat je als muziek in de oren? Solliciteer dan op één van de logistieke vacatures in Den Hoorn die we bij YoungCapital online hebben staan. Voor je het weet heb je jouw droombaan gevonden!

Aan de slag als pakketbezorger in Den Hoorn

Ben je graag de hele dag op pad om mensen te verrassen met pakketjes die ze online hebben besteld? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is het jouw missie om al je pakketjes in perfecte staat af te leveren? Dan is een baan als pakketbezorger echt iets voor jou! Jij neemt moeiteloos de verantwoordelijkheid voor jouw pakketjes en zorgt ervoor dat ze altijd bij de klant worden bezorgd. Klinkt als een baan die je op het lijf is geschreven? Solliciteer dan vandaag nog!

Word postbezorger in Den Hoorn

Ben jij een echt buitenmens en zoek je een baan waarnaast ook nog ruimte is voor andere leuke dingen? Dan is postbezorger een functie die goed past bij wat jij zoekt! In de ochtenden ga je eropuit om in jouw wijk alle post te bezorgen, terwijl je de rest van de dag tijd overhoudt om wat anders te doen. Voordat je gaat bezorgen moet je de post nog wel even sorteren. Hiervoor is nauwkeurigheid vereist! Klinkt dit als een baan die perfect bij jou past? Aarzel dan niet en solliciteer direct!


Meer informatie