Vacatures in Drechterland

Er zijn vacatures in Drechterland gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan of bijbaan in de regio West-Friesland in Noord-Holland? Zoek dan naar vacatures in de gemeente Drechterland! YoungCapital helpt je graag met het vinden van parttime of fulltime vacatures in bijvoorbeeld Hoogkarspel, Wijdenes en Venhuizen. Al deze dorpen horen bij Drechterland, en ook steden als Hoorn en Enkhuizen zijn makkelijk bereikbaar. Er zijn dus veel mogelijkheden om leuk werk te vinden!

Werken in Drechterland

Wil jij werken in de agrarische sector? Dan zit je in Drechterland goed! Veel mensen werken hier in de landbouw, veeteelt, fruitteelt en bloembollen. Vooral die laatste sector is een goede tip om een bijbaan te scoren! Buiten de landbouw zijn de industrie en de commerciƫle dienstverlening belangrijk in Drechterland. Werk in een winkel of de horeca is daarentegen vanwege de kleine omvang hiervan niet zo makkelijk te vinden. In het toerisme zijn wel wat fulltime en parttime banen, bijvoorbeeld op de kampeerterreinen, het bungalowpark of in een van de drie hotels. Er zijn in de gemeente vier bedrijventerreinen, waar vooral veel groothandels gevestigd zijn. Kortom: veel kans op leuke vacatures en een uitdagende baan of bijbaan!

Vrije tijd in Drechterland

Houd jij van cultuur en geschiedenis? In elk dorp in Drechterland is daar veel van te vinden. Zo is er de Westfriese Omringdijk met zijn basaltstenen en de vuurtoren bij Oosterleek. Bezoek Oosterblokker om het Beatlesmonument te zien, ter herinnering aan het enige optreden dat zij in Nederland gaven, of bekijk de watertoren in Hoogkarspel. Een belevenis zijn ook de vele bruggetjes, boomgaarden en bollenvelden, mooi te bewonderen tijdens een fietstocht. Koop dan ook eens bloemen, fruit of groente, vers van het land, in een van de vele kraampjes langs de weg. En zoek je ontspanning na je werk? Het Markermeer is vlakbij! Alle reden om de openstaande vacatures in Drechterland te bekijken en direct te solliciteren dus!

Meer informatie