Vacatures in Druten

Er zijn vacatures in Druten gevonden.

Wil jij werken in het Gelderse Land van Maas en Waal? Bekijk dan de openstaande fulltime en parttime vacatures in Druten! Je kunt naar toffe banen zoeken in de dorpen Afferden, Deest, Druten, Horssen en Puiflijk. Ook liggen steden als Nijmegen en Zaltbommel niet ver van Druten af, dus ook daar kun je vacatures bekijken. YoungCapital helpt je graag met het vinden van een bijbaan of fulltime baan in Druten en omgeving!

Werken in Druten

De gemeente Druten heeft een aantal bedrijventerreinen waar je kunt werken. Op Westerhout-Zuid zitten onder andere twee transportbedrijven, een beveiligingsbedrijf, een bouwmarkt en verschillende groothandels. Het dorp Afferden heeft mede door haar bedrijventerrein een industrieel karakter. Op dit terrein is een aantal grote bedrijven gevestigd, zoals dakpannenfabriek Wienerberger Koramic, scheepswerf Ravestein en steenfabriek Vogelensangh. Wil je liever een andere uitdaging? Het dorpje Horssen is vooral gericht op landbouw, terwijl je in Druten iets meer keuze hebt in fulltime en parttime banen in de dienstverlening. Zo is er het Multifunctioneel Centrum D'n Bogerd, waar een openbare bibliotheek, een theater, het ROC, een peuterspeelzaal en een muziekschool te vinden zijn. Omdat de gemeente Druten slechts uit enkele kleine dorpen bestaat, zullen er niet altijd vacatures te vinden zijn. Kijk daarom ook eens naar leuke banen in de omgeving, zoals in Nijmegen of Oss!

Druten: een bruisende gemeente aan de Waal

Druten is een bruisende gemeente waar veel te doen is. Het ligt landelijk, aan de rivier de Waal, waar je in de zomer op je vrije dagen heerlijk langs het water kunt wandelen of fietsen. Verder heeft Druten een eigen theater, een overdekt zwembad en veel sportverenigingen. Grote evenementen zoals Dickens Dag Druten en de feestweek zijn goede redenen om vrij te nemen van je werk en te genieten van de gezellige sfeer in Druten! Ben je benieuwd naar welke vacatures we voor je hebben? Kijk snel verder!

Meer informatie