Vacatures in Franekeradeel

Er zijn vacatures in Franekeradeel gevonden.

Werken in Franekeradeel is werken in het kloppend hart van Noordwest-Friesland, waar veel draait om water en scheepvaart. Heb jij verstand van schepen? Dat vergroot de kans op het vinden van een leuke baan in Franekeradeel behoorlijk. Maar ook in andere branches is een bijbaan of een fulltime job te vinden. Ben je op zoek naar een leuke baan in Franekeradeel? YoungCapital zet alle openstaande vacatures voor je op een rijtje, zodat je gemakkelijk kunt solliciteren op de baan die je aanspreekt!

Werken in Franekeradeel

Als je werk zoek in de scheepvaartbranche, dan zit je sowieso goed in Franekeradeel. Veel ondernemingen hebben te maken met deze bedrijfstak. Vooral in Franeker is veel bedrijvigheid. Zo zijn daar maar liefst vijf verschillende bedrijventerreinen, waar naast de scheepvaartondernemingen onder meer grootschalige detailhandel en kantoren gevestigd zijn. Rondom de dorpen, waartoe onder meer Sexbierum, Tzum en Tzummarum behoren, ligt de nadruk op de agrarische sector. Je vindt hier werk in veehouderijen, akkerbouw, tuinbouw of de kassenteelt. In totaal zijn er rond de 1.100 ondernemingen actief in Franekeradeel en is er voor bijna 5.800 mensen een baan in de gemeente!

Franekeradeel: het hart van Noordwest-Friesland

Franeker wordt ook wel de cultuurstad genoemd, dus als je van culturele bezoekjes naast je werk houdt, zit je sowieso goed in deze gemeente. Franeker heeft twee musea: het wereldwijd bekende Planetarium van Eise Eisinga en Museum Martena, over de geschiedenis van de stad. Voor een film of theatervoorstelling ga je naar Schouwburg De Koornbeurs. De gemeente Franekeradeel heeft daarnaast vele monumentale gebouwen. Andere trekpleisters zijn het avontuurlijk ontdekkingscentrum Aeolus in Sexbierum en het recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum. Een aanrader is ook de boot naar Terschelling te nemen vanuit het dichtbijgelegen Harlingen om bijvoorbeeld even uit te waaien na een week hard werken! Kortom: genoeg leuks te vinden in Franekeradeel. Kijk snel bij onze vacatures of er iets voor jou bij zit en solliciteer vandaag nog!

Meer informatie