Logistieke vacatures in Halfweg

Er zijn logistieke vacatures in Halfweg gevonden.

Omdat Halfweg precies tussen Haarlem en Amsterdam ligt, zijn er veel plekken om te werken. Als je solliciteert op logistieke vacatures in Halfweg, zal je als chauffeur vaak naar Haarlem of Amsterdam moeten rijden. Nu ook de grote suikerfabriek tot twee kantoorpanden is omgevormd, zijn veel nieuwe bedrijven zich er gaan vestigen. Kortom: er is werk genoeg in dit gezellige dorp! Onze logistieke vacatures zijn vooral gericht op koeriers, pakketbezorgers, postbezorgers en chauffeurs. Veel van deze baantjes zijn bovendien goed te combineren met je studie! Zo kun je nog een extra centje bijverdienen. Als je een leuke vacature ziet kun je er makkelijk op solliciteren door een account aan te maken op YoungCapital en een cv en motivatiebrief op te sturen. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Postbezorgervacatures

Wil jij wel wat meer naar buiten en gewoon even wandelen? Dat kan als postbezorger! Hierbij is het jouw taak om de post te sorteren en de brieven en pakketjes vervolgens bij de mensen thuis af te leveren. Zo kun je een extra zakcentje verdienen, terwijl je tegelijkertijd lekker in het zonnetje wandelt! Hoe fijn is dat?

Pakketbezorgervacatures

Eén stapje verder dan postbezorger is werken als pakketbezorger. Hier mag je in een busje rijden en bestelde pakketjes afleveren bij de klant. Belangrijk is wel dat je goed kunt rijden en voorzichtig omgaat met de pakketten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog op een functie als pakketbezorger!

Meer informatie