Vacatures in Haren

Er zijn vacatures in Haren gevonden.

Wil jij graag aan de slag in Groningen? Dan is werken in Haren misschien iets voor jou! De leukste vacatures in Haren vind je bij YoungCapital. Haren staat bekend als een villadorp, en wordt ook wel het 'Wassenaar van het Noorden' genoemd. Haren is door het weekblad Elsevier al een paar keer uitgeroepen tot de beste gemeente om te wonen, en dat is natuurlijk niet voor niks! Van mooie woonwijken met veel groen, rust en veiligheid, uitstekende voorzieningen en een prima bereikbaarheid: Haren heeft het allemaal! Wil jij graag werken in Haren? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan: YoungCapital heeft de leukste vacatures voor je!

Werken in Haren

Haren is niet groot, maar heeft veel te bieden! De gemeente heeft een gezellig centrum waar je leuke winkels en meerdere horecagelegenheden vindt. Een bijbaan in het centrum is dan ook zo gevonden! Neem dus zeker een kijkje bij onze vacatures voor een bijbaan in Haren. Voor de grotere winkelketens kun je een middagje gaan shoppen in Groningen: van bekende winkelketens en speciaalzaken tot gezellige terrasjes: deze stad heeft het allemaal! Haren ligt ten zuidoosten van Groningen, en is mede door die ligging een echte forensengemeente. Perfect dus als je een leuke fulltime of parttime baan hebt gevonden in Haren, maar zelf in een andere gemeente woont. Kun jij niet wachten om te beginnen met werken in Haren? Met je YoungCapital-profiel solliciteer je binnen vijf minuten!

Haren: de groene parel van het Noorden

Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan is werken in Haren echt iets voor jou! In Haren vind je de grootste botanische tuin van Nederland, de Hortus Haren. In deze tuin groeien planten uit alle streken van Nederland en de rest van de wereld. Maar dat niet alleen: in Hortus Haren worden ook regelmatig culturele evenementen zoals concerten en vertelvoorstellingen georganiseerd. Voor een mooie wandeling kun je ook prima terecht in het Noordlaarderbos, een van de grootste bossen in Groningen. In dit prachtige natuurgebied kun je heerlijk ontspannen. Ideaal als je even wilt bijkomen van je fulltime baan, parttime baan of bijbaan! Begin jij het liefst vandaag nog met werken in Haren? Check dan nu onze vacatures!

Meer informatie