Vacatures in Koggenland

Er zijn vacatures in Koggenland gevonden.

Woon jij in de regio West-Friesland (in Noord-Holland) en ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Zoek dan naar een passende vacature in de gemeente Koggenland. De gemeente ligt vlakbij steden als Alkmaar en Hoorn, waar ook regelmatig leuke parttime en fulltime vacatures openstaan. YoungCapital helpt je graag met je zoektocht naar een leuke baan in Koggenland en omgeving!

Werken in Koggenland

In Koggenland werken veel mensen in de agrarische sector. In verschillende dorpen is daarnaast een bedrijventerrein waar kantoren zijn gevestigd in verschillende sectoren, zoals bouwbedrijven, garages en groothandels. In Avenhorn staat een broodfabriek en Scharwoude is bekend door een internationaal opererend bouw- en wegenbouwbedrijf. Je kunt dus in vele branches op zoek gaan naar een fulltime baan of bijbaan in Koggenland! Omdat Koggenland voornamelijk uit kleine dorpen bestaat, zullen er niet altijd vacatures te vinden zijn. Het is daarom aan te raden ook naar werk in omringende plaatsen te zoeken, om je kans op het vinden van een leuke baan te vergroten. Kijk ook eens in Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn!

Wat te doen in Koggenland?

Ondanks de kleinschaligheid van de gemeente Koggenland zijn er veel leuke dingen te doen. Zo is het dorp Grosthuizen bekend om zijn sauna. Ook is er elk jaar in juli een kermis waar het hele dorp naartoe gaat. Wil je graag bij een vereniging? In de gemeente zijn verenigingen voor gymnastiek, scouting, tafeltennis, badminton en toneel te vinden, naast verschillende ijsclubs. In Scharwoude organiseert een belangengroep door het jaar heen verschillende activiteiten, zoals een tentenkamp, een spelletjesdag en een barbecue. En houd je van surfen of zwemmen? In de zomer kun je op het IJsselmeer terecht, dat vlakbij Koggenland ligt. Een leuke gemeente om in te werken, dus!

Meer informatie