Vacatures in Laarbeek

Er zijn vacatures in Laarbeek gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke parttime of fulltime baan in Laarbeek? Hier zit je goed! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de agrarische sector. Daarvoor kun je goed terecht in Laarbeek. Laarbeek is een gemeente in Noord-Brabant en bestaat uit veel verschillende plaatsen, waaronder Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout. Ook in andere branches is steeds meer werk te vinden. Bij YoungCapital vind je leuke parttime en fulltime vacatures in Laarbeek. Kijk snel verder en solliciteer vandaag nog!

Werken in Laarbeek

Er is in Laarbeek veel werk in de agrarische sector, en zijn steeds meer banen te vinden in het toerisme. Verder heeft de gemeente meerdere kleine bedrijventerreinen. Bedrijventerrein Duivenakker wordt voor het grootste deel bezet door Artex, een toonaangevend bedrijf in de interieurbranche. In Lieshout ligt De Stater, het terrein dat bekend is van de bierbrouwer Bavaria, de grootste werkgever van het dorp. Op dit bedrijventerrein is ook houtbewerkingsfabriek Merkelbach gevestigd, plus een aantal kleine industriƫle bedrijven. Daarnaast zijn er nog vier kleine bedrijventerreinen in Laarbeek. Genoeg mogelijkheden, dus! Kun je op dit moment geen leuke vacature in Laarbeek vinden? De gemeente ligt vlak bij Veghel en Helmond, dus ook daar kun je op zoek gaan naar een leuke fulltime baan of bijbaan!

Veel natuur in Laarbeek

In en rondom Laarbeek kun je vooral van veel natuur, bossen en uitgestrekte landbouwgronden genieten. Omring je met groen in het natuurgebied Biezen en Milschot, of kies een mooie wandeling uit; vanuit Lieshout zijn verschillende wandeltochten uitgezet, zoals het 'Rondje Laarbeek' en de 'Pioniersroute'. Net buiten de bebouwde kom van Beek en Donk ligt een landgoed met Kasteel Eikenlust, hier kun je het mooie park bezoeken. Naast natuur zijn er ook sportverenigingen in Laarbeek en in Mariahout is een openluchttheater waar je kunt genieten van voorstellingen. Beek en Donk heeft een plaatselijk harmonieorkest dat een van de grotere symfonische blaasorkesten van Brabant is, en in dat dorp is ook het dierenpark 'Regter Eind' te vinden, waar je dieren als schapen, herten, konijnen en wallaby's vindt. Lijkt Laarbeek je een leuke plek om te werken? Check dan de vacatures die wij hebben openstaan!

Meer informatie