Vacatures in Lansingerland

Er zijn vacatures in Lansingerland gevonden.

Onderin de provincie Zuid-Holland vind je de mooie gemeente Lansingerland. In Lansingerland staan vacatures open die voor jou heel erg interessant kunnen zijn. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! In onze database vind je vacatures in Lansingerland in tal van interessante branches, zoals de horeca, detailhandel en IT. Er zitten bijbanen tussen die je goed kunt combineren met je studie, maar we hebben ook mooie startersfuncties voor als je net bent afgestudeerd. En ook voor de tweede stap in je carrière kun je op onze website interessante vacatures vinden.

Werken in Lansingerland

Woon je in de omgeving van Delft, Rotterdam en Den Haag, dan kun je prima gaan werken in Lansingerland. De gemeente is vanuit al deze steden prima te bereiken. Omliggende snelwegen, zoals de A12 en A20, maken het mogelijk om met de auto naar de gemeente te reizen. Er zijn ook goede openbaar vervoersverbindingen in Lansingerland, waardoor je ook met de bus of RandstadRail naar je werk kunt reizen. De ZoRo-bus tussen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek zorgt ervoor dat je snel vanuit Rotterdam en Zoetermeer in de gemeente Lansingerland bent.


Lansingerland: drie leuke plaatsen

In de gemeente Lansingerland vinden we de plaatsen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. In 2007 zijn deze samengevoegd tot de gemeente Lansingerland. De plaatsen hebben stuk voor stuk hun eigen centrum en bijzondere gebouwen en bezienswaardigheden die je kunt ontdekken. Ze bieden alles wat je van een plaats mag verwachten: winkels, openbaar vervoer en bedrijventerreinen. Ook bedrijven hebben hun weg naar de gemeente Lansingerland dus gevonden. Scrol daarom eens door onze vacatures om te kijken of er een leuke baan in Lansingerland voor je bij zit!

Meer informatie