Schoonmaak vacatures in Limburg

Er zijn schoonmaak vacatures in Limburg gevonden.

Is jouw kamer brandschoon en weet je altijd iedere vlek weg te boenen? Dan moet je zeker even kijken bij onze schoonmaak vacatures in Limburg! Schoonmaken is hard werken, maar geeft veel voldoening en is prima te combineren met je studie. Bovendien doe je vaardigheden op waar je je hele leven wat aan hebt! Schoonmaker zijn is gezellig werk; je werkt in een hecht team en iedereen kan het leren. Bekijk snel welke schoonmaak vacatures we open hebben staan!

Als schoonmaker werken in Limburg

Dit is de provincie van vlaaien, zult en carnaval. Werken in Limburg betekent werken in een vriendelijke, gastvrije omgeving. Gezelligheid staat hier altijd voorop! Want wat is er nu leuker dan na het werk nog even een drankje te doen met je collega’s op het terras? Of je nu fulltime of parttime wilt werken, als facilitair medewerker of als operator: bij YoungCapital hebben we alle schoonmaak vacatures die je zoekt. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Schoonmaker

Schoonmaakbedrijven zijn op zoek naar harde werkers met oog voor detail. Als schoonmaker moet je namelijk veel fysiek werk verrichten en alles brandschoon achterlaten. Boenen, schrobben, poetsen, vegen, afstoffen: jij kunt het allemaal! Wil jij wel aan de slag als schoonmaker? Scrol dan nu door onze vacatures!

Facilitair medewerker

Ben jij op zoek naar een baan waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan is een functie als facilitair medewerker misschien wel iets voor jou. Je houdt je bezig met verschillende huishoudelijke taken bij ouderen, zieken of hotelgasten. Denk aan het regelen van de post, schoonmaken, koken en wassen. Ben jij die behulpzame facilitair medewerker die we zoeken? Bekijk dan welke schoonmaak vacatures YoungCapital open heeft staan!

Meer informatie