Vacatures in Losser

Er zijn vacatures in Losser gevonden.

Wil jij werken in een mooie omgeving in Twente, vlak bij de Duitse grens? Bekijk dan welke vacatures in Losser wij hebben openstaan! Deze Overijsselse gemeente heeft veel te bieden, vooral op historisch gebied. Ook is er prachtige natuur in de omgeving. Er zijn in Losser een hoop verschillende banen te vinden, zowel parttime als fulltime! Ben je benieuwd naar alle vacatures in de dorpen in de gemeente Losser? YoungCapital biedt je een overzicht van alle openstaande vacatures, of je nu fulltime werk zoekt of een bijbaan naast je studie.

Werken in Losser

Voor een baan in de gemeente Losser kun je terecht in de dorpen De Lutte, Losser, Glane, Beuningen of Overdinkel. Door de weidse natuur en de historische gebouwen komen veel buitenlandse en Nederlandse toeristen naar Losser toe, vooral naar De Lutte. Hierdoor zijn er veel horecagelegenheden: een ideale plek voor een bijbaan of fulltime job, dus! Zo staat in het centrum van Losser Hotel Café Restaurant Marktzicht, het meest oostelijke hotel van Nederland. Verder zijn er in de gemeente nog een aantal hotels, boerencampings en bed & breakfasts te vinden. Maar ook de fabriek van salademaker Johma is in Losser te vinden, waar onder meer productiemedewerkers, productontwikkelaars en storingsmonteurs werken. Kortom: een veelzijdig aanbod aan banen en vacatures in de gemeente Losser. Kun jij niet wachten om aan het werk te gaan? Kijk snel bij onze vacatures!

Vrije tijd in Losser

Werken in Losser betekent na werktijd alle ruimte voor ontspanning en rust. De gemeente ligt midden in de uitgestrekte natuur, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Losser ligt vlakbij Duitsland: je kunt heel makkelijk de grens oversteken om bijvoorbeeld te winkelen! Maar ook binnen Losser vermaak je je prima als je niet hoeft te werken. De gemeente heeft veel historische en culturele gebouwen, zoals de St. Martinustoren, een oude steenfabriek, een klompenmuseum en een openluchttheater. Daarnaast kun je veel rijksmonumenten bekijken. Genoeg redenen om te solliciteren naar een baan in Losser, dus!

Meer informatie