Vacatures in Nissewaard

Er zijn vacatures in Nissewaard gevonden.

Nog nooit van Nissewaard gehoord? Laat staan dat je weet of er vacatures in Nissewaard te vinden zijn? Dat kan: het dorp is namelijk gloednieuw. Het bestaat pas sinds januari 2015 en is feitelijk een samenvoeging van de dorpen Spijkenisse en Bernisse. Nissewaard staat bekend om haar historische panden. In heel Oud-Beijerland zijn kerken en molens te vinden, die teruggaan tot de 14e eeuw. Wie wil werken in Spijkenisse of Bernisse is bij YoungCapital aan het goede adres. We hebben veel vacatures online staan, dus er zal vast wel iets voor je bij zitten!

Werken in Nissewaard

Nissewaard ligt dichtbij Rotterdam en profiteert daar zeker van. De haven geeft veel ruimte om te kunnen werken in Nissewaard. Het dorp zelf ligt ook aan een grote rivier, de Oude Maas, en daardoor loopt er veel water door het centrum heen. Veel restaurantjes en cafés hebben hun plek aan de kade gevonden, wat er erg gezellig uitziet. Als je wil werken in Spijkenisse, Bernisse of Oud-Beijerland hebben we bijvoorbeeld vacatures als verkoper, klantenservicemedewerker of chauffeur online staan.

De trekpleisters van Nissewaard

Doordat Nissewaard erg nieuw is, is het bij het grote publiek nog best onbekend. Maar de vele kerken in de stad zijn toch zeker wel het bekijken waard, zoals Nederlands Hervormde Kerk Oudenhoorn of de St. Maartenskerk. Je kunt dus een leuk dagje cultuur opdoen in Nissewaard! En anders is het ook mogelijk om gezellig te winkelen of een drankje te doen op het terras. Ben je al enthousiast? Dan is werken in Spijkenisse of Oud-Beijerland zeker iets voor jou!


Logistieke vacatures in Nissewaard

Zou jij het liefst de hele dag op je brommer rijden? Of heb jij je rijbewijs al? Dan is een baan in de logistiek misschien wel iets voor jou! Bedrijven als HelloFresh en DHL zoeken vaak koeriers of heftruckchauffeurs, die de producten naar de klant kunnen brengen. Bekijk onze logistieke vacatures in Nissewaard dus snel!

Logistieke vacatures in Nissewaard

Sales vacatures in Nissewaard

Heb jij een vlotte babbel en kun je goed klanten adviseren? En wil je flinke bonussen verdienen? Dan is een sales baan jou op het lijf geschreven! We hebben veel sales vacatures in Nissewaard en omgeving online staan, dus kijk even of er iets voor je bij zit.

Sales vacatures in Nissewaard

Administratieve vacatures in Nissewaard

Nauwkeurig, zelfstandig en georganiseerd. Denk jij dat je over deze eigenschappen beschikt? Dan ben jij zeker geschikt als administratief medewerker in Nissewaard. Je taken kunnen erg uiteen lopen, waardoor het nooit saai wordt. De administratieve vacatures worden iedere dag geüpdatet, dus houd onze website in de gaten!

Administratieve vacatures in Nissewaard

Callcenter vacatures in Nissewaard

Als jij het leuk vindt om mensen te spreken en het liefst de hele dag belt, is een baan bij de klantenservice of een callcenter vast iets voor jou! Jij bent klantvriendelijk, behulpzaam en je staat stevig in je schoenen. Kijk hier of er ook een paar callcenter vacatures in Nissewaard open staan!

Callcenter vacatures in Nissewaard

Meer informatie