Vacatures in Oldambt

Er zijn vacatures in Oldambt gevonden.

Je bent pas afgestudeerd en op zoek naar een leuke, passende functie in Oldambt. Of je nu fulltime of parttime wil werken, bij YoungCapital zit je goed! We zijn gespecialiseerd in jongeren, dus wij weten goed wat jij wilt. Ook als een leuke bijbaan zoekt naast je studie, helpen wij je graag op weg. Wil je in de horeca werken? Of wil je liever aan de slag in een callcenter? Bekijk welke vacatures in Oldambt we voor je hebben!

Werken in Oldambt

Oldambt is een piepjonge gemeente, in 2010 ontstaan door samenvoeging van Scheemda, Winschoten en Reiderland. Je vindt in Oldambt en haar omgeving genoeg vacatures, bijvoorbeeld in de logistiek of detailhandel. Filter je zoekresultaten om een specifieker overzicht te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op beroepsgroep, dienstverbanden of opleidingsniveaus. Zo vind je makkelijker wat je zoekt!

Oldambt: ideaal voor watersporters en strandliefhebbers

Woon je in de gemeente Oldambt, dan woon je in de buurt van het Oldambtmeer: een kunstmatig meer van ruim 800 hectare. Je kunt er lekker uitwaaien op het strand en er is een groot watersportgebied. Ideaal voor echte sportliefhebbers! Een fijne omgeving om in te wonen en te werken, dus. Wij hebben verschillende vacatures openstaan in Oldambt en omgeving. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

Meer informatie