Vacatures in Olst

Er zijn vacatures in Olst gevonden.

Wil jij graag aan de slag in Olst? Dat kan! In dit gezellige dorp aan de rand van Overijssel staan regelmatig vacatures open. Zo kun je aan de slag in de retail, HR of commercie. Je kunt zelf kiezen of je fulltime of parttime aan de slag wilt gaan. Met de filters kun je bovendien makkelijk zoeken op opleidingsniveau, afstand en dienstverbanden. Zo kun je snel door onze vacatures in Olst heen scrollen en de leukste uitkiezen. Als je een profiel op YoungCapital aanmaakt, kun je direct solliciteren. Vergeet niet om je cv en motivatiebrief mee te sturen!

Werken in Olst

Olst is een dorp aan de rivier de IJssel. Het staat vooral bekend om de bunkers die hier ten tijde van de Koude Oorlog zijn gebouwd. Deze bunkers waren onderdeel van het plan om het hele IJsseldal onder water te zetten, als de Russen binnen zouden vallen. Dit is nooit gebeurd, maar de bunkers staan er nog steeds. Sinds de jaren ’90 staan ze open voor het grote publiek. Wil jij graag werken in een dorp met een mooi stukje geschiedenis? Bekijk dan snel onze vacatures in Olst!


Commerciële vacatures in Olst

Weet jij hoe je een product op een overtuigende manier kunt verkopen en ken jij alle verkooptrucs uit je hoofd? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze commerciële vacatures in Olst! In Olst kun je aan de slag als verkoopmedewerker, verkoopadviseur of commercieel medewerker. Meer dan genoeg keus, dus! Belangrijk is dat je goed kunt communiceren en stevig in je schoenen staat. Ben jij geschikt als commercieel medewerker? Check dan snel onze commerciële vacatures en solliciteer direct!

Sales vacatures in Olst

ICT-vacatures in Olst

ICT is een goede sector om een baan in te vinden! Onze ICT-vacatures in Olst worden regelmatig vernieuwd, dus houd de site in de gaten. Misschien kun jij hier straks aan de slag als app-developer of front-end developer. Ook is het handig om onze ICT-traineeships te bekijken: met een traineeship ben je extra aantrekkelijk voor werkgevers. Lijkt dit jou wel wat? Bekijk dan snel onze ICT-vacatures in Olst. Dan kun je straks aan de slag bij je droombaan!

ICT vacatures in Olst

Meer informatie