Vacatures in Olst-Wijhe

Er zijn vacatures in Olst-Wijhe gevonden.

Zoek jij een leuke parttime of fulltime baan in een gezellig dorp in Overijssel? Bekijk dan de openstaande vacatures in Olst-Wijhe! Deze gemeente aan de IJssel biedt vooral werk in de landbouw en vleesverwerking, maar ook in dichtbijgelegen steden kun je natuurlijk zoeken naar een leuke baan of bijbaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze vacatures in Deventer, Zwolle of Apeldoorn. YoungCapital helpt je bij je zoektocht! Solliciteren doe je binnen vijf minuten met je YoungCapital-profiel!

Werken in Olst-Wijhe

In Olst-Wijhe vind je vooral werk vinden in de landbouw en de vleesverwerkende industrie. In Wijhe staat de vleesfabriek van Stegeman, die met ongeveer 750 medewerkers de grootste werkgever van het dorp is. Olst-Wijhe heeft daarnaast een grote machinefabriek in Olst en verschillende bedrijventerreinen waar je ook leuke fulltime en parttime banen vindt. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij Abbott, een farmaceutisch bedrijf waar het vooral gaat om het vullen en verpakken van hun griepvaccin. Omdat Olst-Wijhe niet zo groot is, zullen er niet altijd vacatures te vinden zijn. Check daarom ook eens of er leuke banen zijn in bijvoorbeeld Zwolle of Deventer, en solliciteer vandaag nog!

Olst-Wijhe: gezellige gemeente aan de IJssel

Olst-Wijhe ligt aan de IJssel, dus als je van water en natuur houdt, zit je hier sowieso goed! Verder is de gemeente bekend vanwege het natuurreservaat Duursche Waarden, waar je door al het mooie groen wandelt of fietst. Breng een bezoekje aan Deventer, Zwolle of Epe, plaatsen die allemaal in de buurt liggen en waar je goed kunt shoppen of musea kunt bezoeken. Enthousiast geworden over werken in Olst-Wijhe? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer direct!

Meer informatie