Vacatures in Reimerswaal

Er zijn vacatures in Reimerswaal gevonden.

Zoek jij naar een leuke, nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag in Reimerswaal? De meeste banen in de Zeeland hebben natuurlijk iets met water te maken. Zo ook in de gemeente Reimerswaal, bestaande uit onder meer Yerseke, Krabbendijke, Kruiningen en Rilland. Maar ook in andere branches is werk te vinden. Je vindt in de gemeente zowel parttime als fulltime banen. Voor ieder wat wils! Bij YoungCapital hebben we alle vacatures in Reimerswaal op een rijtje gezet. Kijk snel of er iets voor je bij zit en solliciteer vandaag nog!

Werken in Reimerswaal

In Yerseke kun je werken in de bekende mossel- en oesterhandel. Ook de scheepvaart, de bouw en de landbouw bieden veel parttime en fulltime werk in de gemeente Reimerswaal. Veel inwoners in Waarde en Oostdijk leven van de fruitteelt. In Waarde zijn veel inwoners zelf ondernemer en in Oostdijk is naast de fruitteelt de landbouw een belangrijke branche om in te werken. Ook de detailhandel en de horeca zijn populaire branches in Reimerswaal, waar je een leuke bijbaan of fulltime baan in kunt vinden.

Ontspannen na je werk

Er valt na je werk genoeg te beleven in de dorpen van Reimerswaal! Je kunt bijvoorbeeld naar de Oosterputten, het Oosterscheldemuseum of de jachthaven in Yerseke. Water is overal aanwezig in en rondom de gemeente, dus watersport, pootjebaden of een duik nemen bij warm weer is sowieso een aanrader. Of vaar met je bootje over de wateren. Wil je op een andere manier uitrusten na een week hard werken of studeren? In het gemeentegebied kun je ook prima vissen, wandelen en fietsen. Enthousiast geworden over werken in Reimerswaal? Bekijk dan snel of er een leuke bijbaan of fulltime baan voor je tussenstaat!

Meer informatie