Vacatures in Rucphen

Er zijn vacatures in Rucphen gevonden.

Zoek jij een leuke baan in Rucphen en omgeving? YoungCapital helpt je graag met het vinden van parttime of fulltime vacatures in St. Willebrord, Sprundel, Rucphen, Zegge of Schijf. Al deze dorpen horen bij de gemeente Rucphen, dus er is keuze genoeg. Check onze vacatures in Rucphen en solliciteer direct!

Werken in Rucphen

Rucphen bestaat vooral uit kleine plaatsen, waardoor er niet altijd veel openstaande vacatures zijn. Om meer kans te hebben op een toffe fulltime baan of bijbaan naast je studie, kun je ook naar werk zoeken in de nabijgelegen plaatsen Roosendaal en Etten-Leur. In de gemeente Rucphen zelf zijn onder meer een groot bedrijventerrein, vele landbouwgronden en een groot aanbod aan detailhandel, vooral in St. Willebrord. Als je in een van deze branches werk zoekt, heb je dus een grotere kans een leuke vacature te vinden in Rucphen!

Vrije uren doorbrengen in Rucphen

Het geloof speelt een behoorlijke rol in de gemeente Rucphen. Zo is Zegge een bedevaartsoord waar jaarlijks duizenden pelgrims naartoe komen. De maand mei is het hoogtepunt van het jaar, waarin meer dan tienduizend bedevaartgangers het plaatsje bezoeken. Maar ook als je niet gelovig bent, zijn er leuke dingen te doen in de gemeente! Er is veel natuur om van te genieten, bijvoorbeeld door een wandeling in de Rucphense Bossen te maken of de Heemtuin Rucphen te bezoeken. Deze heemtuin is een van de mooiste wilde bloementuinen van Nederland en Vlaanderen. Wil je liever iets sportiefs doen? Bezoek dan de indoorskibaan Skidôme of het recreatiecentrum De Vijfsprong, waar je kunt zwemmen, sporten in de sporthal en midgetgolf kunt spelen. Enthousiast geworden over Rucphen? Bekijk dan snel de vacatures in deze gemeente en reageer vandaag nog!

Meer informatie