Vacatures in Sint-Oedenrode

Er zijn vacatures in Sint-Oedenrode gevonden.

Ben jij op zoek naar leuk fulltime werk of een bijbaan in Sint-Oedenrode? Dan zit je hier goed! YoungCapital heeft alle leuke vacatures in de dorpen Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant en Olland voor je op een rijtje gezet. Check de beschikbare parttime en fulltime banen in deze gemeentelijke plaatsen, of zoek naar werk in nabijgelegen steden om je kansen op een baan te vergroten. Kijk bijvoorbeeld eens in Eindhoven, Den Bosch of Veghel. En vergeet natuurlijk niet meteen te solliciteren op de leukste vacatures!

Werken in Sint-Oedenrode

Hoewel je zéker terechtkunt in de industrie in Sint-Oedenrode, is er vooral werk in de landbouw en handel. Maar zoek je een baan in het toerisme of de recreatie? Dan heb je geluk, want het banenaanbod in die sectoren groeit in deze gemeente hard. De grootste werkgever van Sint-Oedenrode is Koninklijke Ahrend, bekend van de kantoormeubelen. Verder zitten op de twee bedrijventerreinen in de gemeente veel technisch georiënteerde ondernemingen. Op het bedrijvenpark bij Nijnsel vind je vooral organisaties die te maken hebben met de industrie, bouw, reparatie en handel. Maar ook transportbedrijven en dienstverlenende bedrijven zijn er gevestigd. Ben je op zoek naar leuk werk in de landbouw? Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Van Den Berg Boomkwekerijen, een van de grootste boomkwekerijen van Europa. En je kunt natuurlijk ook in een winkel of in de horeca solliciteren. Kijk snel bij de vacatures die we voor je hebben openstaan, en solliciteer vandaag nog!

Vrije tijd in Sint-Oedenrode

Overal in Sint-Oedenrode is de natuur dichtbij. De rivier De Dommel stroomt dwars door het dorp Sint-Oedenrode en op veel plekken in en rondom de gemeente word je omringd door groen. Natuurliefhebbers die gaan werken in Sint-Oedenrode zullen zich dus niet vervelen! Maar er zijn ook vele restaurants en cafés om 's avonds na het werk lekker iets te eten of drinken. Of bezoek de vele musea die in de gemeente gevestigd zijn. Een bezoekje aan de nabijgelegen steden Eindhoven of Den Bosch kan natuurlijk ook. Er is dus genoeg te doen als je een baan hebt gevonden in Sint-Oedenrode!

Meer informatie