Vacatures in Smallingerland

Er zijn vacatures in Smallingerland gevonden.

De Friese gemeente Smallingerland ken je waarschijnlijk van Drachten: dat is de hoofdplaats. De meeste vacatures in Smallingerland komen dan ook hier vandaan. De gemeente is klein maar fijn. Hij is vernoemd naar de Smalle Ee, het meer dat middenin Smallingerland ligt en de gemeente in tweeën deelt. Misschien vind jij je droombaan hier wel?

Werken in Smallingerland

Als je wil werken in Smallingerland is de kans groot dat je in de ICT of commercie terecht komt: dat zijn een paar van de grootste beroepsgroepen. Maar ook als je op zoek bent naar een bijbaantje in de supermarkt of tijdelijk vakantiewerk hebben we vacatures voor je. Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aan te maken op YoungCapital en te solliciteren.

Smallingerland: lekker Fries

Smallingerland is op en top Fries: het staat vol met kerken, molens, water en boerderijen. De mensen zijn gezellig en kennen elkaar goed. Er zijn veel leuke terrasjes en cafés waar je even wat kan drinken en er is altijd wel wat te doen. Kortom: een prima plek om te beginnen met werken! Smallingerland is niet de grootste gemeente van Friesland, dus zoek ook eens in de omgeving naar vacatures!


ICT-vacatures in Smallingerland

In het noorden van het land zijn regelmatig traineeships te vinden waarbij je opgeleid wordt tot ICT’er, analist of software developer. Er zijn veel banen in te vinden en het betaalt goed. Heb jij de technische skills en droom je ervan ICT-manager te worden? Reageer dan snel op onze ICT-vacatures in Smallingerland!

ICT vacatures in Smallingerland

Financiële vacatures in Smallingerland

Heb jij een opleiding tot accountant gevolgd? En zou je hier graag mee verder willen? Kijk dan zeker bij onze financiële vacatures! We zoeken accountants en financieel medewerkers van alle niveaus: fulltime of parttime, manager of assistent. Voldoe je aan alle eisen? Kijk dan bij onze financiële vacatures en reageer snel!

Financiële vacatures in Smallingerland

Sales vacatures in Smallingerland

Ben jij een echte salestijger? Haal jij alle targets en sleep jij altijd alle bonussen binnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is jouw taak om producten te verkopen of leden te werven voor een bedrijf. Bij YoungCapital zijn we altijd op zoek naar verkopers en commerciële medewerkers, dus kijk hier of er ook vacatures openstaan in Smallingerland!

Sales vacatures in Smallingerland

Consultancy vacatures in Smallingerland

Een onderdeel van ICT is consultancy. Dat houdt in dat je bedrijven adviseert hoe ze ICT het beste in kunnen zetten om hun doelen te behalen. Je bent technisch vaardig, je ben communicatief vaardig en je hebt verstand van management. Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Kijk dan hier!

Consultancy vacatures in Smallingerland

Meer informatie