Vacatures in Veere

Er zijn vacatures in Veere gevonden.

Wil jij werken in een schattig historisch stadje in Zeeland? Dan is werken in Veere perfect voor jou. Maar ook de andere plaatsen in de gemeente Veere hebben veel te bieden! Je kunt aan de slag in Koudekerke, Westkapelle, Domburg en Vrouwenpolder. Voor een bijbaan of fulltime baan in de gemeente Veere check je hier bij YoungCapital alle openstaande vacatures. Wel zo makkelijk als je wilt solliciteren naar leuk werk!

Werken in Veere

In Veere is veel werk in de horeca en het toerisme. Tienduizenden toeristen bezoeken de stad elk jaar;, vooral omdat de zeilers even aanleggen in de jachthaven, midden in het historische centrum van het stadje Veere. In Domburg staat een groot vakantiepark en in de hele gemeente staan verschillende hotels en andere gelegenheden waar toeristen kunnen overnachten. Ga bijvoorbeeld aan het werk als schoonmaker of als bediende in een restaurant. Solliciteer bij een van de vele musea of leid als gids toeristen rond. Ook in de detailhandel zijn veel parttime en fulltime banen; de meeste winkels zijn de hele week geopend. En wat dacht je van de aangrenzende gemeenten Vlissingen, Middelburg en Schouwen-Duiveland? Als er geen geschikte vacature openstaat in Veere, kun je altijd nog naar leuke banen zoeken in deze steden!

Geniet van strand en zee in Veere

Bijna alle dorpen in Veere liggen aan zee. Je kunt dus heerlijk in de zon liggen of een strandwandeling maken. Of misschien is een bijbaan op het strand wel iets voor jou? Door de ligging aan zee zijn er in de gemeente een aantal vuurtorens. Westkapelle is bekend om zijn vuurtoren Het Hoge Licht, die meteen te zien is als je de plaats binnenkomt. Een andere aanrader is de Westkappelse Zeedijk, een vijf kilometer lange zeewering in de duinenrij die het eiland Walcheren tegen de zee beschermt. Voordat de Deltawerken bestonden, was dit het prominentste teken van Nederland in de strijd tegen het water. Die Deltawerken, op eiland Neeltje Jans, moet je natuurlijk een keer gezien hebben!

Meer informatie