Vacatures in Velsen

Er zijn vacatures in Velsen gevonden.

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan in de buurt van IJmuiden? Dan kun je eens kijken naar de vacatures in Velsen die wij voor jou in onze vacaturedatabase hebben staan. Een vacature voor een leuke bijbaan zit daar zeker tussen. En ook starters en young professionals zitten in Velsen goed. De gemeente telt plaatsen als IJmuiden, Driehuis en Velserbroek. In de leuke centra van deze plaatsen vind je tal van restaurants, cafés en winkels. Daarom is er in de gemeente Velsen genoeg werkgelegenheid in de horeca en detailhandel. Benieuwd naar het type vacatures dat je verder nog in Velsen kunt vinden? Kijk dan snel verder!

Werken in Velsen

Woon je in de provincie Noord-Holland, dan is werken in Velsen een prima optie. De gemeente heeft een centrale ligging in Noord-Holland, niet ver van Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Dat maakt het vanuit vele richtingen een uitstekende werkplek. Met het openbaar vervoer en de auto kun je makkelijk op je werk komen. Zo kun je met de trein naar station Velsen reizen en zijn er tal van busverbindingen in de gemeente. Wat betreft bereikbaarheid is er dus eigenlijk geen reden om niet in Velsen te gaan werken!

Velsen: uitwaaien op de pier

Velsen heeft een verrassend natuurlijke omgeving, met prachtige uitgestrekte stranden en een nationaal park. Na je werk kun je even lekker uitwaaien op de pier van IJmuiden. Ook aan cultuur is er in Velsen geen gebrek. Zo kun je een keer een voorstelling bijwonen in de stadsschouwburg Velsen of een van de vele monumenten bezichtigen. Geen reden om je te vervelen dus, en meer dan genoeg om te ontdekken! Solliciteer vandaag nog op een mooie vacature en wie weet werk jij binnenkort in deze prachtige gemeente!

Meer informatie