Vacatures in Velsen-Zuid

Er zijn vacatures in Velsen-Zuid gevonden.

Als je in de gemeente Velsen woont en op zoek bent naar een uitdagende baan, dan moet je zeker eens kijken bij de vacatures in Velsen-Zuid. Je kunt in allerlei branches werken in Velsen-Zuid. Denk bijvoorbeeld aan sales, retail, HR of promotiewerk. Zit er op dit moment niks voor je bij? Zoek dan iets verder, en kijk eens naar vacatures in Haarlem of in Heemskerk. Wie weet vind je al heel snel jouw nieuwe baan. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, het is allemaal mogelijk. Ook als je liever een bijbaan wilt om bij te verdienen naast je school of studie, zit je hier goed. Heb je al een YoungCapital-profiel? Mooi, want dan is jouw sollicitatie al binnen een paar minuten verstuurd. Voor je het weet ga je werken in Velsen-Zuid.


Ga werken in de sales in Velsen-Zuid!

Jouw talent? Mensen overtuigen! En dit doe je altijd vol enthousiasme. Als jij ergens van overtuigd bent, vind je het makkelijk dit gevoel over te brengen op anderen. Dit is een talent dat je heel goed kunt inzetten bij een baan in de sales. Denk bijvoorbeeld aan een functie als accountmanager of als commercieel medewerker. Of misschien wil je wel producten verkopen in een winkel. Wat je ook wilt, wij hebben de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder!

Sales vacatures in Velsen-Zuid

Wil jij werken in een winkel in Velsen-Zuid?

Werken in een winkel is veelzijdig, gezellig en geen dag zal hetzelfde zijn. Je kunt allerlei rollen vervullen in een winkel: van kassamedewerker tot vakkenvuller. Een baan in een winkel is ideaal als je nog studeert of naar school gaat. Je kunt lekker bijverdienen en je doet mooie werkervaring op! Het is belangrijk dat je geduldig bent, nauwkeurig kunt werken en dat je het leuk vindt om met klanten te werken. We hebben verschillende winkel vacatures voor je openstaan, dus kijk snel verder!

Winkel vacatures in Velsen-Zuid

Meer informatie