Vacatures in Westerveld

Er zijn vacatures in Westerveld gevonden.

Wil jij graag werken in Westerveld, een van de mooiste gemeentes in Drenthe? Dan zit je bij YoungCapital goed! Wij hebben de leukste vacatures in Westerveld voor je op een rijtje gezet. Westerveld is een heerlijke plek om te wonen én werken: de gemeente heeft een gezellig centrum, en ook op het gebied van natuur en cultuur is hier genoeg te beleven. Lijkt het jou wat om te gaan werken in Westerveld? Schrijf je in op onze site, en solliciteer direct op de leukste vacatures. Of je nu op zoek bent naar een fulltime functie, parttime functie of een bijbaan: de leukste vacatures in Westerveld vind je bij YoungCapital!

Werken in Westerveld

In Westerveld kun je heerlijk tot rust komen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Nationaal Park Dwingelderveld: een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Dit park is een van de weinige plekken waar je nog kunt genieten van een eindeloze, ongestoorde horizon. Vind je het leuk om actief bezig te zijn? Maak dan een wandeling of fietstocht langs de prachtige bossen, heidevelden en vennen. Dé ideale manier om in het weekend even bij te komen van je fulltime of parttime baan! Ook het centrum van Westerveld biedt genoeg ontspanning. Er zijn hier meerdere gezellige restaurants, kroegen en cafés waar je terechtkunt voor een lekker hapje of drankje. En al die horecagelegenheden zijn natuurlijk ideaal als je nog op zoek bent naar een leuke bijbaan. Neem dus zeker een kijkje bij onze vacatures, en wie weet ga jij binnenkort al werken in Westerveld!

Westerveld: een mooie gemeente met een bijzondere geschiedenis

Op het gebied van cultuur heeft Westerveld ook genoeg te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat er meer dan 5000 jaar geleden in Drenthe een volk woonde dat het Trechter-bekervolk genoemd werd? Zij begroeven hun doden in een hunebed: een graf dat gemaakt is van reusachtige rotsblokken. Het bijzondere is dat je deze hunebedden vandaag de dag nog steeds in Drenthe kunt terugvinden. Alleen dat al maakt het werken in Westerveld uniek! Kun jij niet wachten om in Westerveld aan de slag te gaan? En vind jij het liefst vandaag nog een leuke fulltime baan, parttime baan of bijbaan? Met je YoungCapital-profiel solliciteer je binnen vijf minuten. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt gaan werken in Westerveld!

Meer informatie