Vacatures in Zuidhorn

Er zijn vacatures in Zuidhorn gevonden.

Wil jij graag werken in Zuidhorn, een van de leukste gemeentes in Groningen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben de leukste vacatures in Zuidhorn voor je geselecteerd. Zuidhorn is een sfeervol dorp waar je heerlijk tot rust kunt komen. Vanwege de treinverbinding met Groningen en Leeuwarden is het ook nog eens geliefde forensenplaats. Zuidhorn is dus gemakkelijk te bereiken vanuit een andere gemeente. Begin jij het liefst vandaag nog met werken in Zuidhorn? Schrijf je dan nu in via onze site, en solliciteer direct op de leukste vacatures! Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan: de beste vacatures in Zuidhorn vind je bij YoungCapital.

Werken in Zuidhorn

In Zuidhorn vind je een prachtig afwisselend en rustgevend landschap. Het is dan ook dé perfecte plek om bij te komen van je fulltime of parttime baan. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Oldehove, een dorp dat grenst aan het oudste cultuurlandschap van Zuidhorn: het Middag Humsterland. De smalle landwegen die door dit landschap kronkelen zijn perfect voor een fietstocht! Natuurliefhebbers kunnen dan ook zeker hun hart ophalen in Zuidhorn. Voor een leuke bijbaan in de horeca zit je in Zuidhorn ook goed! Er zijn hier namelijk genoeg gezellige restaurants en cafés te vinden. Neem dus zeker een kijkje bij onze vacatures voor een flexibele bijbaan naast je studie. Wie weet begin jij binnenkort al met werken in Zuidhorn!

Zuidhorn: een gemeente met karakter

De gemeente Zuidhorn bestaat uit vijftien dorpskernen. Al deze dorpen hebben een eigen karakter, dit maakt het wonen en werken in Zuidhorn allesbehalve saai! Vind jij het leuk om je te verdiepen in de geschiedenis van Zuidhorn? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan het dorpje Grijpskerk. Hier vind je een prachtige monumentale kerk: de Nederlandse Hervormde kerk uit 1504. Deze kerk werd in de 80-jarige oorlog verwoest, en in 1612 weer herbouwd. Ook het dorp Fransum is zeker een bezoekje waard. Dit dorpje bestaat slechts uit een boerderij en één huis. Enthousiast geworden om te werken in Zuidhorn? Bekijk dan nu onze vacatures. Wie weet kom jij hier wel je droombaan tegen, en ga je binnenkort werken in Zuidhorn!

Meer informatie