Vacatures in Zwartewaterland

Er zijn vacatures in Zwartewaterland gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan of bijbaan in de Kop van Overijssel? Dan is het een goed idee om vacatures te bekijken in de gemeente Zwartewaterland. De plaatsen Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis hebben veel te bieden, zowel qua werk als ontspanning. Via YoungCapital kun je alle parttime en fulltime vacatures makkelijk bekijken! Zit er iets voor je tussen? Solliciteren kan direct met je YoungCapital-profiel!

Werken in Zwartewaterland

In Genemuiden en Hanzestad Hasselt is vooral veel werk te vinden in de tapijtindustrie, de woningbouw, de wegenbouw en de productie van kunstgras. Dankzij de rivieren en het IJsselmeer is er ook een groot aantal banen in de maritieme en de logistieke sector. Maar ook in het toerisme zijn er, vooral in Hasselt, de laatste paar jaar veel banen bij gekomen. De stad Zwolle ligt vlakbij, dus je kunt ook in die stad zoeken naar vacatures en een leuke baan! Een veelzijdig aanbod aan banen en vacatures dus in de gemeente Zwartewaterland, zowel voor een fulltime baan als een bijbaan.

Kom tot rust in Zwartewaterland

Als je van water houdt, zit je goed in Zwartewaterland. Het Zwarte Water stroomt door de gemeentelijke plaatsen en aan de havens kun je lekker ontspannen. Na je werk het water in gaat dus heel makkelijk! Naast al het water heeft de gemeente ook veel groen, zoals in de bijzondere natuurgebieden rondom de regio. In Hasselt is een wandelpark aangelegd, voorzien van lanen, beplanting, een vogelverzameling en een muziekkapel. Een fijne plek om tot rust te komen, dus!

Zwartewaterland: volop historie

De gemeente Zwartewaterland is een historische plaats. In Hasselt zijn bijvoorbeeld in de oude stadskern nog veel oude en monumentale bouwwerken te zien. Bezoek de kerken, beklim de toren en bezichtig de korenmolen, de historische kalkovens en het Heempark. In Genemuiden staat Het Tapijtmuseum, over de ontwikkeling en geschiedenis van het tapijt. Werken in Zwartewaterland betekent dus tegelijkertijd een overload aan leuke dingen om te doen in je vrije tijd!

Meer informatie