Wij werven supersnel vakantiekrachten voor uw bedrijf

Wij brengen u in contact met het beste jonge talent dat er is. Ook in de zomer. Onze studenten zijn perfect in te zetten als vakantiekracht. Gemotiveerd, flexibel én heel snel ingewerkt. Zo kunt u ontspannen.

Bespaar tot 20% kosten tijdens de zomermaanden
De reserveringen, zoals vakantiedagen, vallen in de vakantieperiode lager uit. Gemiddeld levert u dit een besparing op van 20% t.o.v. reguliere uitzendkrachten. Doe er uw voordeel mee.

Fulltime en parttime inzetbaar
Wij weten van ruim 1 miljoen talenten precies wat ze kunnen. En ook dat ze kunnen. Want met de YoungCapital App kunnen onze kandidaten altijd en overal hun beschikbaarheid doorgeven. Realtime. Zo kan de kandidaat dezelfde dag nog bij u aan de slag. Bijvoorbeeld voor een spoedklus of als invalkracht. Maar ook voor een langere periode.

Nieuwsgierig geworden?
Benieuwd wat een vakantiekracht kost? Vul het formulier hiernaast in en u ontvangt vrijblijvend een offerte of stuur ons uw vacature.

Wij vinden al 15 jaar de beste vakantiekrachten voor onze klanten!

Meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met een regiokantoor of bel naar ons hoofdkantoor 0800 - 777 3331.

Bereken vrijblijvend mijn vakantiekrachten tarief!

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens