Onder de rook van Amsterdam in Hoofddorp staat het hoofdkantoor van YoungCapital. Hier bevinden zich de afdelingen die de drijvende kracht vormen achter onze organisatie. Kom werken bij IT, Online Marketing, Finance & Control, HR, het National Account Team of Marketing & Communications!

Yorick Imthorn

IT

YoungCapital is van oorsprong een internetbedrijf, daarom is onze IT-afdeling van groot belang. Een groot en hecht team van slimme developers en softwarespecialisten zorgt ervoor dat alle online processen dagelijks online soepel verlopen.
Lees meer

Roos Tabak

National Account Team

Het National Account Team is verantwoordelijk voor het sluiten, beheren en uitbouwen van de grootste, landelijke klantcontracten van YoungCapital. Alleen echte experts op het gebied van sales en client relations management mogen toetreden tot dit team.
Lees meer

Margriet de Kroon

Online Marketing

Online Marketing is verantwoordelijk voor het beheer en de kwaliteit van de in totaal twintig vacaturebanken en websites van YoungCapital. De afdeling verbetert de huidige websites, maar lanceert ook nieuwe websites die in de behoeften van de doelgroep voorzien.
Lees meer

Eline Snapper

Finance & Control

Finance & Control is het financiële en administratieve epicentrum van YoungCapital, met alle bijbehorende verantwoordelijkheden. De afdeling is onderverdeeld in Financiële Administratie, Loonadministratie, Business Control, Pricing en Debiteurenbeheer.
Lees meer

Elbrich Batstra

HR

HR staat voor Happy Resources binnen YoungCapital. Want als je plezier hebt in je werk, hoef je immers geen dag te werken! Om de business zo goed mogelijk te faciliteren, is de afdeling opgedeeld in drie expertisegebieden: Recruitment, Learning & Development, HR (Flex-)Advies en Legal.
Lees meer

Suzanne van der Cammen

Marketing & Communications

Last but not least: Marketing & Communications! Deze leuke afdeling is het kanaal naar buiten toe en verantwoordelijk voor alle marketingcampagnes, corporate communicatie, social media-accounts, blogs en websites van YoungCapital en haar labels. Ook onderhoudt deze afdeling de mediarelaties.
Lees meer