Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte!

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens


De beste uitzendkrachten vindt u via YoungCapital.nl

Bent u op zoek naar slimme, flexibele en snel inzetbare uitzendkrachten? YoungCapital.nl is een jobboard van studentenuitzendbureau YoungCapital, dé marktleider in het uitzenden van studenten. Snelheid en kwaliteit zijn onze belangrijkste succesfactoren.

Binnen 24 uur kennis maken met kandidaten
Met de grootste online studentendatabase van Nederland met 2.047.369 beschikbare talenten op MBO, HBO en WO niveau zijn wij in staat om u binnen 24 uur van een werkende match te voorzien.

Uitzendkrachten die uw kosten verlagen
Onze studenten zijn als hoogopgeleide uitzendkrachten snel en flexibel inzetbaar op verschillende functie gebieden. Zowel parttime als fulltime. Ze zijn gemotiveerd, flexibel en daarnaast ruim 20% goedkoper dan vast personeel. Dat is de kracht van jong talent waarvan u slim gebruik kunt maken.

Waarom werken met YoungCapital.nl?

  • Uitzendkrachten in heel Nederland beschikbaar.
  • Hoogopgeleide kandidaten en snel inzetbaar.
  • Alleen betalen voor gewerkte uren.
  • Meer dan 18.330 bedrijven gingen u voor

Benieuwd naar de kosten?
Bent u benieuwd wat een uitzendkracht kost? Vul het formulier rechts van deze pagina in en u ontvangt een vrijblijvende offerte of stuur ons uw vacature.

Wij vinden al 15 jaar de beste uitzendkrachten voor onze klanten!Meer informatie?


Wilt u weten wat YoungCapital.nl voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met een regiokantoor of bel naar ons hoofdkantoor 0800 - 777 3331.